tjoohoo

Nu drar jag och öppnar vår fantastiskt fina butik i Sickla!!





i know. this is. the part where it starts.

Sitter hemma hos Joel och Jocke för tillfället. Joel jobbar och Jocke är någon annanstans. Jag är själv. Precis duschat, sminkat mig och fixat håret.  Nu ska jag åka hemåt mot Sickla och kila in på El Giganten där de ska stå till svars för varför mitt mobila bredband inte fungerar. Det är ju panik att inte ha internet hemma!

Lägenheten är helt fantatisk. Jag ska ta lite pics och lägga in här så ni får se.

Ikväll blir det en joggingrunda. SOM jag har längtat. Joggingskor mot grus. Svaga men kyliga vindar mot bar hy. Flåset som ökar. Hjärtat bankar. Efter ett tag går det som på räls. Benen bär trots att orken sinar. Doften av natur. Synen av omgivningen. Känslan av frihet.

På onsdag börjar allvaret på Esprit. Förberedelserna inför en öppning är ett jäkla slitgöra. Men jag ser fram emot det.

Hoppas ni har det bra var ni än befinner er, alla fina själar.



where is the what if the what is in why ?

Sitter på jobbet. Känslor. Är halvseg av någon outgrundlig anledning. Extremt ont i ryggen. Också av outgrundlig anledning. Glad ändå, imorron går flyttlasset. Kommer sakna mamma. Pappa. Lite orolig, tänk om något går fel? Tänk om jag är sjukt orutinerad på att klara mig själv? Tänk om något händer som jag inte kan lösa själv i lägenheten.? Tänk om jag rätt och slätt vantrivs? Kallas detta noja? Jag vet inte. Jag tänker bara om.

Sista dagen med Evelina.
Min blomma.



Lyckades komma undan

Fel av mig.

Mamma tvättar allt ! :D

Vuxenlivet och allt vad det innebär får leva vidare utan min närvaro. Om så i bara några dagar till.





Förberedelser

Idag ska jag vara produktiv. Jag måste nämligen packa ner hela mitt liv i svarta sopsäckar inför flytten på lördag ("FLYTTEN", FATTAR NI? Knappt jag heller...). Bara garderoben och alla miljontals plagg som pryder hela golvet kommer ta upp bagageutrymmet. Sen har jag bara baksätet kvar där resterande ägodelar ska få trängas.

Resterande ägodelar. Vad skulle det vara liksom? Datorn och tvn kanske. Resten kommer inhandlas på lördag när jag, mamma och pappa ska go crazy på ikea och Ica Maxi. Ska skriva en inköpslista direkt. Under de senaste dagarna har jag kommit på 1860 saker vi måste köpa, men sedan glömt 1856 av dem.

Nejps. Dags för lite sysslor.
Måste tvätta också. Nu jävlar ska det bli människa av mig med.




Sol i sinne. Brun inne. Rudolf.


Jättetrevlig kväll.. fast....

Fyfan vad jag hatar bowling.
Jag förlorade.
Jag var pinsamt dålig.
Jag hatar att förlora och vara pinsamt dålig.
Nu ska jag gå och drömma mardrömmar som handlar om att jag tvingas spela bowling varje dag i 25 år.



arg och ledsen


Detta skrev jag imorse utan att hinna publicera det

Idag ska jag och mina tjejer från butiken spela bowling efter jobbet. Vi vann nämligen en genomsnittköpstävling som gick ut på att procentuellt höja genomsnittet mest jämfört med föregående år. Och vi vann. Såklart. Så nu blir det som sagt bowling och pizza ftw.

Synd bara att detta är ett extremt nederlag för mig som extrem tävlingsmänniska då det enda jag gör är att sopa bowlingbanan med mig själv. Jag ramlar okontrollerat och kloten flyger bak och fram och hit och dit. Undra hur det kommer sig, att man kan vara så sjukligt kass på någonting som de flesta ändå behärskar någorlunda...

Här är jag idag. Det är sol ute. Jag är överväldigad.


 

 


Skratta. Lära. Älska. Livet just nu.

Uppdatering.
Detta händer i mitt liv för tillfället.


Jag ska byta arbetsplats! Börjar jobba som visual merchandiser (dekoratör) i en nyöppnad Espritbutik i Sickla köpkvarter. Jag är sjukt stolt och glad över denna befordran och kommer göra mitt yttersta för att göra butiken så perfekt som möjligt. Kliver på 15 mars.

Jag ska flytta. Fått hyra en jättefin och superstor lägenhet med 3 min gångavstånd från mitt nya jobb. Fräsch, ljus med balkong. Helt ultimat. Någon vill mig väldigt väl där uppe.

Mamma och pappa lika toppen som alltid. Elin, min älskade fru. Det är liksom du och jag trots avståndet som kommer. Kernen, kul att ses igen. U look amazing. Kollegorna i Haninge kommer jag sakna, men Evsan och jag är ju vänner privat så det känns inte übertungt ändå. Syster Petra har fått ett jobb och är nöjd och lycklig tillsammans med sambon Patrik. Övriga kompisar och bekanta finns alltid där, men man umgås inte så mycket längre. Sorgligt i vissa fall. Andra fall bryr jag mig inte om.

Har blivit gammal och torr och föredrar lugna hemmakvällar ist för fest. Levern jublar och är äckligt pigg och kry i dagens läge. Snart ska jag slänga mig framstupa i ett fyllerus och glömma allt vad ansvar och mognad innebär.

Träffat en fin kille. Ja, finns inte mer att säga. Han gör mig glad.

Som inflyttningspresent har jag fått en dator av mamsi och papsi. Min tjusiga stolthet. Jag är handlöst fallen.

Jag kommer sakna alla tjejer i fotbollslaget så extremt mycket. Ni har varit en del av mitt liv i flera år nu och minnena av alla roliga, fina, sorgsna men framförallt lyckliga stunder vi haft tillsammans kommer aldrig blekna. Jag ska komma och kolla på alla matcher jag kan och hinner med. Men som åskådare, inte tränare.

Personer som inspirerar och får mig att le för tillfället: Jesper, Joel, Evsan. Och alla drivna, entusiastiska, målmedvetna människor. Bekanta eller inte. Ni drar den medelmåttiga folkmassan framåt i rätt riktning.

Nu ska jag äntligen klippa navelsträngen gott folk. Pröva mina vingar. Känslorna är är ett enda virrvarr av spänning och skräck. Det är ljuvligt och det pirrar i magen. Allt flyter på som det ska. Det enda jag kan göra är att le och hänga med.

Alla dessa dagar som kom och gick. Inte visste vi att det var livet.
Om det jag befinner mig i just nu kallas livet, har jag många sorglösa år framför mig.





RSS 2.0