hihi



"Jag är bäst på att göra ingenting"

On my own

Idag fick jag ett väldigt trist besked. Min älskade butikschef ska lämna mig och börja jobba i Kista som vanligt dödlig anställd. Åh det är verkligen jättetråkigt. Gillar henne som tuuuusan. Blä.

Alla sticker från mig! Lina, Ullis, Johanna, Petra och nu Anna. Nu är det bara Evsan och Jackie kvar. Och glad som fan är jag för det, för ni är så härliga båda två. WOWowowosW

Hoppas att nya chefen är a piece of good shit. Då kommer det nog lösa sig trots allt.



Jag är besviken på er alla!
(bara för att jag tycker om er så mycket...)


Komsi till mamsi

Min mobil är återfunnen! En man ringde hem till oss idag och berättade att de hittat den på stället jag och Gustav var och drack bärs på. Det var min syster som svarade, jag jobbade. Hon blev strålande glad då hon genast trodde det var hennes mobil de hittat (hon blev bestulen på sin väska samma kväll som min mobil försvann). Jag önskar att jag kunde vara ledsen med dig syrran, men ICKE!!

MIN ÄLSKLING HAR HITTAT HEM!

Och till mannen/kvinnan som hittade mobilen och sket i att stoppa den i egen ficka;
Det är såna som du som får mig att vilja trycka ut ett litet liv till denna värld.


JAG HAR INGEN MOBIL

Den har blivit stulen eller snodd. Om du skickat sms eller ringt och inte fått något svar så vet du varför (om det inte var innan torsdag, då förblev du nog obesvarad av hela andra orsaker).

Jag har många stunder hatat min mobil. Den funkar inte när det är kallt ute, stänger av sig själv, skickar dubbla sms o.s.v. Men nu vill jag bara ha den här, omfamna den och berätta hur mycket den betyder för mig. Man saknar inte kossan förrän båset är tomt. Värt att tänka på även i andra sammanhang.


my lööööve


Picknick

Idag begav sig familjen Davidsson ut på äventyr.

Högsta berget på ringvägen med en otrolig utsikt. Pappa hade fixat massa godsaker och en flaska vitt. Många minnen kom upp till ytan som lockade många skratt. Hela Familjen Lycklig samlad. Det är såna här stunder man måste ta vara på. Årets första picknick kan bara inträffa en gång på 365 dagar.

Glad Påsk allihopa och hoppas ni letat påskägg för fulla muggar! Alla som bryter den traditionen kan dra ngt gammalt över sig och skita i julgranen 24/12. Ni förtjänar inte ens att fira Sveriges högtider.





Mr G

Har haft två jättemysiga dagar tillsammans med en minst lika mysig kille.
Eller mysig.. Han är mest skön som fan och får mig att skratta hela tiden. And that's what it's all about.

Igår när vi hade vaknat gick vi och handlade brunch (sallad+dricka). Sen satte vi oss vid ett picknickbord i solen på "hans lilla kulle". Vilka känsloooor. Vårkänslor alltså.

Mitt livs första dejt! Helt otroligt. Snacka om att vara vuxen på riktigt.



Dilemma






Idag är det skärtorsdagen och alla påskkärringar kommer vara i farten. Är det oschysst att ge frukt till alla tjockisar och godis till smalisar? Jag tycker det låter ganska rimligt och rättvist. Några-kilon-för-mycket-barnen får säkert mer godis och skräpmat hemma och vice versa. Att man sedan blir kallad tjurtanten på Lejdaren 33 får man väl leva med.




Juste...

...imorron kanske jag tillbringar natten i en säng i Uppsala.
Man vet aldrig. Hohohh.


Händelserik dag!

Upp och hoppa för power walk på morgonen. Äta frukost. Bege mig mot Kernen där taxi väntar för att ta oss till Solna där hon ska strålas. Luncha. Hem till henne. Förbereda inför fotbollsmöte + träning. Och resten av kvällen har jag tillbringat på Kvarnängen. I regnet. Men jag ska inte klaga, vi tvingade tjejerna göra sit ups och armhävningar på grusigt, blött och kallt underlag. Jag stod och njöt. Sa någon skadeglädje? ;O



Jag har gjort det igen

I lördags var det utgång i Nynäs. När vi skulle hem ringde vi en taxi som skulle plocka upp oss vid grillen (såklart). Det var Calle som körde och vi bestämde oss för att icke stressa i onödan, han fick vänta lite helt enkelt.

Väl framme vid Ugglestigen 14 hoppar vi ut och ger Calle 100 spänn (ett nedprutat-pris). Han säger plötsligt att Elin är hans bästa kund och vi förstår verkligen inte varför. Elin har jämt åkt taxi tillsammans med mig när Calle har kört och vi gapar och skriker jämt + att vi alltid ser till att taxan sjunker som fan.

Jag tyckte iallafall att det var gulligt sagt och jag lovade Calle att han skulle få hångla med Elin en vacker dag. Satan vad glad han blev. Återigen, matchmakerCatten.


Långledigt

Ni som följt min blogg från början vet att både Gud och Buddah tycker att jag är ett ovärdigt flickebarn. Mina böner angående konsertbiljetter och annat superviktigt hamnar direkt i himmelens skräpkorg utan vidare övervägande att faktiskt uppfylla mina önskningar.

Så ... Screw you.

Det enda jag tror och hoppas på nu är vädergudarna. Jag är ledig onsdag, torsdag, fredag och lördag och BER INNERLIGT ATT SOLEN SKA SKINA DÅ. Snälla rara söta gudar. Hoppas ni ser mina hundögon just nu.


Lämnat avbytarbänken

HEEEEJ

Saknat mig?
Nu är jag inne i matchen... igen...

Usch. Är fruktansvärt bakis och mår sämst av alla människor i hela universums värld. Och detta är inget i-lands problem, vilket alla som någonsin fått uppleva en tvättäkta bakismage kan intyga om.

Ska vila huvudet mot kudden nu och hoppas på en lång och skön REM-sömn.


RSS 2.0