Höjdare på toaletter

Kom till jobbet imorse och möttes av en lapp från chefen "Catten, kan du ringa centrumledningen och säga att vi har stopp i toaletten?". HA, det var det värsta, snacka om att underskatta mina talanger. Här ska inte ringas någon jävla centrumledning! Det var bara att kila in till personalrummet, på med diskhandskarna och dyka i. Det var ingen match alls att få tag i stoppklossen. Jag vet inte varför jag jobbar med kläder i butik, jag borde vara bajamaja-tömmare eller något annat coolt.

Nu är bara frågan, slänga diskhandskarna eller rengöra dem?



Vår toalett på jobbet

Fotbollscup över helgen

Idag har jag legat nere på ringvägen hela dagen med Kernen. Solat mig brun samtidigt som vi körde allsång på mängder med gamla låtar som vi lyssna sönder under fjortisperioden. Bara massa underground hiphop typ. Nostalgitripp.

Sen har jag faktiskt shoppat en stor jävla luftmadrass idag! Imorron bär det nämligen av mot Enköping där jag och mitt fotbollslag ska tillbringa hela helgen för att vinna en cup. Finns inget annat än vinst på världskartan. Tidigare har jag alltid sovit på en sketen, tunn, vanlig badmadrass. Vaknade varje morgon med ryggvärk och en madrass utan ens ett uns luft kvar under mig. Jag och Kernen försöker alltid sno åt oss platser mellan tjejerna på deras två meter breda lyxmadrasser. Men icke sa nicke. Där var man inte välkommen (sen undrar de varför de blir bänkade stora delar av matchen dagen efter...haha, kom igen)

Nu kommer jag sova som prinsessan på ärten och inge får ens komma i närheten av min säng.

På måndag blir det update.
So long!



Så små! Så söta!
(idag är läget annorlunda). Fortfarande bäst i världen dock.

Jag hade i alla fall tur på föräldrafronten

Jag blir så irriterad! Det är inte ofta, men det händer. Och denna gång handlar det inte om sega människor som går i mitten av centrumgången eller mammor som ställer sina meterbreda barnvagnar i mitten av rulltrappan . Nu är det rätt och slätt en enorm irritation kring föräldrar som SUGER på att vara just föräldrar.

Hela dagarna ser och hör man mammor och pappor som är fruktansvärt stressade, otåliga, ignorerande och allmänt tjuriga mot sina små kids. VAFAN TÄNKTE NI MED NÄR NI SATTE ETT LIV TILL DENNA VÄRLD? Ni ska höra hur de låter "gör inte så, gå inte dit, pilla inte på det, sitt still, JAA vi ska hem snart, ät inte si, drick inte så, skrik inte, spring inte omkring, lek inte med dockorna, det här är INGEN LEKSTUGA!!!"

Allt detta ska man säga om det är nödvändigt, men det handlar om att säga det på rätt sätt. Börja med att sluta svära i varje mening (pls, jag vet, men jag har inga barn än..), sänk tonläget, ge konstuktiv kritik och LÅT LITE GLADA! Annars kommer era barn växa upp och bli bitterfittor precis som ni. Och ytterliggare butiksbiträden får lida sig genom sina annars så underbara arbetsdagar. Sen är det synd om barnen också! Jag vill skjuta många av er.




När jag får barn ska jag vara världens bästa mamma. Pappan i fråga ska vara ultimat han också. Precis som mina föräldrar. Kan inte tacka er nog. Kunde inte önska mig en bättre och tryggare uppväxt.

Bara en massa siffror

Min mobil slängde sig själv i golvet igår, så batteriet och hela tjofadderittan flög ur. Har inte stängt av mobilen sen jag fick den =  PIN-kod raderat ur minnet. Försökte desperat med två olika koder igår kväll. Inget var rätt. Idag har jag funderat på tänkbara sifferkombinationer hela jävla dagen. Min sista chans att verkligen pricka rätt. Kommer hem och tror verkligen att jag har det. Nu vet jag. 7463!!!


"FEL KOD"


Helvete vad jag blev besviken.


Midsommar

Midsommar var underbart! Lördagen var värre. Har aldrig varit så bakis att jag spytt tidigare.

Efter jobbet i fredags åkte jag till Nynäs för att sedan hoppa på bussen tillsammans med Elin, Kernen och Dogge. Det bar av till Patrik ute vid Rangsta och hans fantastiska lilla hus, med det minst lika perfekta läget. Grillade, spelade kubb, dansade och sjöng (iallafall jag och Elin). Sen söp jag till. Det är bara midsommar 1 gång om året. Och lördag är det bara 52 ggr. Live hard die young.

Min mage gör fortfarande uppror. Detaljerad information låter jag er undkomma.



ingen sommar utan minigolf

Jobb till 19, sen hem för att dricka latte med Elin i hamnen. Nu mina kära läsare, nu kommer sommarens alla aktiviteter dra igång. Snart börjar minigolf-säsongen också. Jag och miss E brukar köra runt 10 rundor på en dag. Har hört att priserna blivit ganska saftiga där vid golfan, får dra in lite på alkoholen under semesterveckorna helt enkelt. För golf ska det ta mig fan bli.

Ska utmana varenda lite sparv i slutet av sommaren. Satsa massa pengar och spela med korkade killar som i vanlig ordning tror att tjejer suger på allt förutom att städa och diska. Sen ska jag bjuda laget runt på iskall öl när jag dragit hem strålars genom att spika mig genom varje bana. Grym på minigolf OCH generös. Varför är man singel?






Ovanligt tillvägagångssätt för att säga hej

Påväg till tåget imorse hörde jag hur en bil svängde (kalla det mirakelöron om du vill) ut i fel fil och sedan upp på trottoaren.. Precis där jag gick! Jag tänkte "jaha, är det såhär man ska dö, tragiskt, hejdå livet".

Så var det bara Timmy som ville säga hej, inte köra över mig. Vi kramades lite, det var väldigt länge sen.

Jag fck lite dödsångest med det var det värt.

Nu skiner det!

Om 10 minuter exakt ska jag bege mig ut i solen för att vandra mot tåget som ska ta mig till jobbet! Efter regn kommer alltid solsken, antar att det återigen är bevisat. Nu hoppas vi bara på lite sol till midsommar, så att alla svenskar får tillbaka hoppet och tron om att "svensk sommar ÄR ju faktiskt helt fantastiskt".







Dumma unge

I lördags kom det en översminkad och övertuperad fjortis fram till mig i butiken och sa såhär: "HEJ, KAN MAN KÖPA EN SÅN DÄR T-SHIRT" varpå hon pekade mot podiet där dockorna står.

Jag kollade dit reflexmässigt och blicken fångades av vita t-shirts med ett stort rött tryck på: SALE

Trodde knappt mina öron.
Fyfan vad pinsamt.





Fekke när det är som bäst

Lördagens kväll/natt kom att bli den bästa på länge. Min systers examensfest. Älskade vänner, släkt, kollegor och familj. Lekar. Pappas hemlagade mat. Vin. Musik. Glädje. Mer alkohol. Mer lekar. Dans. Kärlek. Alla hade kul. Snacka om bra matchning mellan min släkt och mina vänner. Mer sånt här i framtiden tack.

Här får ni bildbevis på glada människor (och god mat):


Petras universitetsvän Malin och min faster.


Syster + vänner.


Jon och kusin Hanna


Kusin Alucard och Petra


Glada fest-smokers


Umgänge


Mamma & pappa <3


Fina färgglada flickor (och grå, men ack så skön, granne)


Paketöppning. Kolla söt-bebisen mamma håller i!!


Petras vänner och mina lovers Kernen och Evsan.






Finns bara ett ord för såna här kvällar. Oförglömliga.


me <3 min flöjt

Jag har börjat spela blockflöjt igen! Lirade något år i grundskolan men la sedan av när det blev töntigt. Idag, ca 8 år senare, kan jag fortfarande alla noter och känslan är bättre än någonsin. Jag kan t.ex. spela Celine Dions My heart will go on. HUR imponerade blir ni inte nu? Jag kanske slänger upp en video vid ett senare tillfälle då jag spelar på min flöjt och Kernen sjunger Martins Du är så yeah yeah wow wow.

Blockflöjt är coolt som fan. Det har jag insett nu.
Och tänk om jag för åtta år sen bestämde mig för att fortsätta min karriär som blockflöjtist, då hade jag blåst i en stor vacker tenor på en världskänd musikal idag. Lätt att vara efterklok ;)



På lördag smäller det

TJA!

Ska snart gasa in till Haninge C med Kernen. Käka på taco bar är anledningen till att vi åker. Sen ska vi kika i lite butiker och det vet vi ju hur det brukar sluta. Jag borde köpa en fin sommarklänning som jag kan ha på lördag när mamma och pappa styr upp Petras examensfest. Det kommer bli grymt! Själv har man fått uppgiften att komma på lekar. Känns helt galet av mor och far att ge mig det ansvaret. Alla vet att det kommer bli pajätartävling, äta flest mums mums på en minut, trycka i sig så många munkar som möjligt utan att slicka sig runt munnen o.s.v. Och sen toppa med en jävla massa alkohol.

Årets fekke indeed.



Någon måste ju vara tråkig också

Två dagar i rad har jag nu fått höra från 2 olika killar;

"Haha, fan du är ju rolig!"

Varför detta chockade uttryck? Är det något nytt att tjejer kan vara roliga? Eller är jag extra-manligt-superkul, som ingen annan brud så att det blir lite speciellt? Eller är tjejer helt enkelt jävligt tråkiga i sällskap med killar? Jag känner ju jättemånga apsköna brudar så jag förstår inte riktigt what's the fucking deal.

Kan dock tänka mig att många tjejer har svårt att släppa loss och bjuda på sig själva när killar är i närheten. Men seriöst nu, vem vill gå runt och vara tråkig? Snygg men tråkig? Eller ännu värre, snygg men tråkig OCH blåst. Hahaha. Vilket helvetti.

Hellre höra att man är skön en gång, än snygg 20 ggr.

Puss och god natt.


en av mina kvinnliga _skön_heter

Aldrig mer ska jag tappa bort dig

Jag har äntligen återfunnit mitt älskade pärldiadem! Älskar älskar älskar.
Var har du hållit hus de senaste 3 åren? Inte i mitt hår där du borde varit iallafall.
Kom nu inte och säg att det inte är så märkvärdigt, efter ett ihärdigt letande är mitt psyke inte in the right mood för nedlåtande kommentarer. Släng iväg något elakt om min frukost i nedanstående inlägg istället. Ja, om ni nu måste ta ut er aggression i mitt kommentarfält. Ingen har gjort det hittills så jag förstår inte riktigt själv vad jag babblar om. Tror jag käkade för mycket kålpudding.


Mat i magen hela dagen

Idag hade jag och Kernen ett litet frukostmöte, vi skulle skriva en policy till laget. Och för att tänka behöver man mat. Massa nyttig mat. Så jag dukade upp ett rejält frukostbord, är det någon som kan det är det jag. Plussa på kaffe och varm choklad med grädde på detta, och vips så har du breakfast a la caTTen ;)







Inte konstigt att policyn blev skitbra.

YES! Måndag imorron!

Nu börjar min helg! WWoowWo.


Hemsidan

Spana in hemsidan ni också förresten!
Här döljer sig nya kärleken;


www.dennyrose.it


Frälst var ordet (inget mer mode på 4 månader, lovar)

En av mina kunder var inne idag och tipsade mig om en hemsida med helt fantastiska kläder! Butikerna finns inte i Sverige och man kan inte shoppa över nätet, bara spana (lättnadens suck). Ganska oskyldigt tyckte jag, tills hon berättade att hon gärna fixar så att mina utvalda kläder blir levererade hit. Hennes väninna äger nämligen sex Denny Rose butiker i Italien och hon brukar själv handla för 30 000:- per omgång berättade hon glatt.


Eeh.. Ja. Jo... ehm....låter väl... JA FÖR FAN. SKICKA HIT FÖLJANDE:




















Fullkomligt förälskad i precis alla kläder och accessoarer!

Hej då juni- juli- augusti- september- och oktoberlönen.
Eller vänta.
Maaamma, paaappa. Jag fyller faktiskt 21 snart!

Kunde lika gärna vara död

Fredag efter 21. Halva stockholms ungdomar tar studenten. Mamma och pappa festar. Mina vänner är på Freja eller utomlands. Petra är i Karlstad. Jag sitter ensam hemma utan ett skit att sysselsätta mig med. Det är röd dag imorron vilket innebär att vi öppnar butiken kl 11. Måste ta vara på såna här kvällar, inte alltid man kan vara vaken till 23.30 utan ågren. Undra om man ska nät-shoppa lite? Frestande.

Senast iförrgår sa Mickis "Men du BEHÖVER ju verkligen inte köpa kläder, du har redan massor och det är ingen nödvändighet!" (ingen sular moralkakor hårdare än denna fröken). Varför sitter jag då här med kli i fingrarna beredd att beställa hem halva internet-shopen? Jag vet miljoner saker jag bara måste ha. Antar att behoven och nödvändigheterna varierar kraftigt från person till person. Men jag bor hemma och tjänar egna pengar, så mina är stora och många. Och dyra.


Sjung om studentens lyckliga dar

Åååh, jag tycker så synd om alla studenter som får springa ut i regnet imorron!
Jag håller tummarna som FAN för att det åtminstone ska bli uppehåll.
Fast det kommer inte spela någon roll. Ni har ändå ert livs bästa dag famför er.





Jag var faktiskt Snövit...

Precis hemkommen från Jennys (tjej i laget) klass avslutningsshow. De har samma lärare som vi hade i 4an - 6an och körde en av de miljoner pjäser vi satte upp. Flashbacks som fan. Jag vill vara barn igen! Vill gå i skolan igen! Jag vill vara huvudrollen i en teater igen! (det är egentligen där skon klämmer).

Efteråt var det mat + efterrätt. Och rutinerad som man är slänger man i sig maten för att sedan vara först till desserten.

Börjar 9 imorron så nu blir det till att sova.
Väldigt mycket god natt.




min älskade teaterapa


Vill ocksååå varaaa!!

Om man får drömma lite skulle jag vilja bli skådespelerska. Och jag vet EXAKT vad som skulle passa mig som handen i handsken; att spela vampyr! Har såna ögon som liksom kan bita (bita, haha, skojskoj) sig fast. Gäller bara att kisa och se lite arg ut, vilket faller naturligt för mig eftersom mina mungipor pekar nedåt och ögonbrynen ständigt är rynkade.

Den enda som skulle kunna konkurrera ut mig är min egen Schwester.
Vi har det i blodet. HoOhhO ordvitsarnas dag minsann. 




Gröna ögon är ju coolare på en vampyr? Visst, visst??!

Twilight var gripande och välspelad

Okej, den var bra. Riktigt bra. Det kommer en uppföljare och det ser jag fram emot. Dock blir alltid nummer två en besvikelse, lyckas aldrig nå samma nivå som ettan. SATC filmen t.ex. Vad i hela friden kommer tvåan handla om?! Allt slutade ju på det ulitmata sättet i första filmen, vilket indirekt pekar på att allt i tvåan kommer sluta skit. Iallafall...Twilight var det... Någon som läst bok numero två? Är den bättre eller sämre än ettan?







Filmer med begär

Nu ska jag börja dagen med att kolla på film - Twilight. Den har fått så stört bra kritik från både höger och vänster så jag kommer bli mycket besviken om den inte lever upp till förväntningarna. Huvudrollernas kärlek ska tydligen vara den mest åtråvärda efter Leonardo DiCaprios och Kate Winslet i Titanic. Personligen så tycker jag att Nicole Kidman och Jude Law sopar banan med allt vad kärleksberättelser heter när de spelar mot varandra i Cold Mountain. Samlaget de har när han återvänder efter 4 års deltagande i amerikanska inbördeskriget är så gripande och uttrycksfullt så det finns inte. Det gör hela filmen. Sen att han dör i slutet är pricken över i:et (trots att jag jämt sitter och hoppas in i det sista på att fjantiga mirakel ska inträffa när sånt händer på film. Jesus kunde ju återuppstå så Anthony Minghella skulle inte vara helt ute och cykla om han regisserade liknande scenario). 




Dagens sysselsättning

Idag har jag umgåtts med Elin, Kernen och Mickis. Vi åkte till coop och inhandlade alla tacostillbehör du kan tänka dig för att sedan gasa till liferush's place och äta värsta braklunchen. Till efterrätt köpte vi glass med jordgubbar (och chokladsås som jag insisterade på) och myste hela eftermiddagen på balkongen i solen. Super fun times.

Sen bar det av mot Estöplanen för 2 timmars fotbollsträning. Match på lördag mot Vendelsö och den fighten ska stavas u-t-k-l-a-s-s-n-i-n-g. Något annat tolereras icke nu när vi krigar om en 1a eller 2a plats i serien (HOhho där fick jag in det lite snyggt också).

Såhär såg jag ut idag.
Leendes och glad. Ni vet, som alltid.



Skojfrisk på morgonkvisten

Familjemys imorse då både mamma, pappa och jag var lediga. Pappa sitter i vanlig ordning och löser korsord när han plötsligt slänger ur sig;

P - Men vafan...!  "Het på alkohol", det funkar ju inte!
Jag - Va, vad är det som inte går?
P - Det är för få bokstäver; C-A-T-R-I-N



hHEeweheh-e-h du är så rolig pappa.
Gå och laga lite tänder eller något.




Forever young ?

Träffade Mickis och Carro en snabbis under kvällen. Det är alltid lika roligt att ses, vi skrattar som aldrig förr (och efter flera år av umgänge är det inte illa alls). Känns som lite sex and the city-gänget över oss. Minus fotprydnader från Prada, cosmopolitans, mingelfester, Louis Vuitton cravings, karriärer, cash flow och utseenden. Nu när jag tänker efter är vi inte alls som dem. Vi är som vilket tight tjejgäng som helst.

Älskar er. Älskar oss.



Ingen stjärna på strategier direkt

Fick ett sms av Petra:

"Kommer få högsta betyg på uppsatsen samt att den ev. ska anmälas till en stipendietävling p.g.a. att vi bidragit med så bra resultat till forskningen! And btw, jag är färdig personalvetare nu!!! :D"


Jaha, där ser man. Petra latade sig genom gymnasiet, gick ut med halvbra betyg och en trötthet på skolan som knappt går att beskriva med ord. Själv kämpade man som ett svin, gick ut med kalasbetyg och tyckte skolan var sjukt skoj. Idag är hon akademiker och jag står och trampar på samma ställe. Petra har kört samma stategi som Ellenor (hon som vann Robinson 2009). Lata sig i början, spara på energin, inte trötta ut sig själv och sen ge järnet när det väl gäller. Själv kör jag en Jarmo, krigar för kung och fosterland under hela loppet och snubblar på mållinjen.





Börjar på t och slutar på räning

Gissa vad det är dags för nu?
Här kommer en bild-ledtråd.




(Om du för 1 sek tyckte att du skymtade magrutor så make a u-turn.
Sportbh:n är i tightaste laget och fettet liksom trycks ner)

hejs

Wild horses I wanna be like you

Nu är jag ledig i 3 dagar. Slapptask som man är. Jag älskar mitt jobb och vill inte riskera att bli uttråkad, då är det bra att varva med lite ledighet... Det finns alltid en baktanke.

Nu ska jag dunka lite musik (tappert försök att låta halvtuff, lyssnar egentligen på gamla godingen wild horses med natasha bedingfield...) och njuta av att kunna vara inomhus utan att få ågren över att missa solchanser.




I helgen blir det jobb igen. Fre, lör, sön tillsammans med min übersöta kollega
Jacqueline jackie jackan jackass Ahlgren.
Kärt barn har många namn och här har ni henne.




Midnattstankar

Kikade nyss på filmen Runaway Bride på kanal 9. Nu i efterhand ser jag likheterna mellan Julia Roberts karaktär och mig själv. Inte för att jag någonsin ens haft en tanke på bröllop, men själva grejen. Att balla ur. Dock grundas våra beteenden på olika orsaker... Hon ansåg att hennes framtida män inte kände henne på djupet. Jag är mest känslokall och störd. Jag vill också kunna vara mysig och kärleksfull, sparka sönder den där muren som skyddar mig från att bli sårad och från att behöva visa känslor. Men samtidigt trivs jag i tryggheten på andra sidan. I min lilla bubbla, där inget ont kan vidröra mig. Där det är tillåtet att lämna och gå vidare utan att behöva känna. Att känna skrämmer mig... kanske för att det är så främmande. Jag efterlämnar all sorg och smärta innan det har kommit ikapp mig. Vänder ryggen till och fortsätter vandra på min upptrampade lyckliga stig. Utan en min. Utan en känsla. Kanske bara ett leende.

Jag funderar på en uppföljare.
Runaway girlfriend.



snäppet sämre systern

Jahaa... Nu har syster gått och blivit en färdigutbildad personalvetare.
Och jag är fortfarande ett simpelt butiksbiträde.

Ska jag skratta? Gråta? Nepp. Jag ska käka tårta.

(jösses amalia vilket rim jag fick till där, helt utan eftertänksamhet! Kanske inte är så simpel after all)




Oj.. nu tog visst alteregot över. Ett stor grattis ska du ha. Jag är så stolt och jag älskar dig fortfarande mest. Trots att jag känner mig bad as hell.

RSS 2.0