3a I SERIEN! :D

Nu sitter jag här med huvudvärk och sömnbrist. 6 timmar på en natt är på tok för lite, minst åtta behöver jag för att vara fit for fight hela dagen. Men det känns som lite indragen skönhetssömn inte spelar någon roll i detta nu. För tjejerna lirade jättebra fotboll idag och vi hamnade till slut trea i serien!!! Vårt mål innan säsongen var att hamna topp 5. Känns som vi nailade den ganska hårt :D

Och...
Jag ska festa ikväll! Såklart. Vad tänkte jag med igår? Men först - ZUMBA!








Morgongympa

Bekymmer 1:
Imorgon ska jag gå upp kvart i sju!! Är det en normal tid att stiga upp en ledig lördag? Varför då undrar ni. Eller så gör ni det inte men får reda på det ändå:

Sista seriematchen!
Och vi ska vinna.
Det här fixar ni tjejer.



Bekymmer 2:
Festa eller inte festa? Det är fan den stora frågan. Eller ja, vanligtvis brukar det bara finnas ett alternativ. Men jag har blivit gammal och grå på sistone och måste från och med nu överlägga för- och nackdelar med att tillbringa en helkväll på krogen. Känner mig som 30+. Snart får man väl motvilligt hälsa första rynkan välkommen.



På jobbet händer följande

Jag: Hej hej!
Chockad kund: Åh herregud! Jag trodde du var en skyltdocka! Haha. Men hej!
Jag: HAHA YEEES!



Anledningar till att hon trodde att jag var en skyltdocka:

1) Om man är positiv och ser det från den ljusa sidan så är jag väldigt smal, har trendiga kläder som sitter som en smäck och fasta rattar.

2) Den andra anledningen behöver vi inte tala om. För det är den som stämmer.




Men lika glAAA för det är jaaa för jag en kund troooodde att lilla jAAA var en skyltdockAAA!






Catrin? En skyltdocka? Ingen vet.




Efter mycket om och men...

Det finns en låt som Kent har gjort som heter FF. Refrängen består av en mening som jag tror att 99,7% av alla lyssnare missuppfattar (om man inte kollat upp orden på letssingit.com eller är fransman d.v.s.) Refrängen är nämligen på franska. Hur kan man veta?! Borde vara en liten förvarning "och nu en liten trudelutt på franska" eller åtminstone ge låten titeln "FF med fransk refräng". Fan pinsamt att gapa sig hes och sjunga helt fel.

Gruppens album Vapen och Ammunition spelas på jobbet.
Evelina sjunger: En våååårdlös sekuuund
Jag sjunger: En vaaanlig syndroooom
En annan variant: Den vaaaldes ändååå
Ytterliggare en: Vem vaaar det som dooog?
De egentliga orden: Tellement loin de ce monde

Jag är inte helt säker på uttalet där alltså. Får inte riktigt till det. Men jag ska garanterat försöka leverera lite skönsång på franska hädanefter.




Hej och hå, jobba på

Jag jobbar hela helgen.
Fast det är helt okej.
För jag jobbar med Evelina.
Den fina.
Idag gick det jättebra.
Imorron kommer det gå bättre.
Och söndag bäst.

Vi ska sjunga till Veronica Maggio och Kent.
Käka donken.
Prata och skratta med glada kunder.
Dansa.
Och jobba.









you're in the air i breath

Alla bloggar fylls upp med youtube-klipp. Speciellt nu när idol är igång. Och jag ska inte vara sämre. Här är min solklara favorit från programmet. Eller ja.. hon... och Jenny, Jon, Sofie .. och Durna... och Calle... skitsamma. Finns många som är bra. Kolla in Mariette bara! hooooooly moooooooly.



an ordinary dag. i'll die. in your arms.


have passion. be involved. live esprit.

Igår var jag på workshop i Espritbutiken på drottninggatan. Alla inköpare för de olika avdelningarna under märket Esprit (casual, collection, edc..) var närvarande och höll kortare informativa föreläsningar på engelska om respektive avdelning. Visual merchandising teamet, butikernas ägare och alla butikschefer var också där. Sen var det vi övriga lyssnare - alla underhuggare som jobbar i butikerna i Stockholm. Väldigt intressant men framförallt mysigt och familjärt. Sprudlande personligheter, fräscha och välklädda tjejer och killar, tjuvtitt på vårkollektionen som kommer bli en riktig höjdare och en atmosfär som andas mode och entusiasm för det man sysslar med. Engagerade människor fascinerar och inspirerar. Slutligen blev det mumsig mat, efterrätt och vin. Och när vin är inblandad vet vi alla hur det brukar sluta...

Lördagen den 3 oktober är det personalfest på Berns Salonger. Söndagen den 4 oktober jobbar jag. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men festa... DET ska jag oavsett.








Inbjudande ansiktsuttryck

Jag gillar glada människor som sprider lycka runt omkring sig. Roliga, härliga, sorglösa. Såna som sprider positiv energi bara genom att vara. Har alltid tyckt att jag själv lutar åt det hållet. Har aldrig bekymmer, gnäller sällan, ser oftast allt från den ljusa sidan. MEN, ett stor jävla men också, jag har ett stort handikapp på den fronten - jag ser så förbaskat sur ut! Det är helt hemskt, ibland när jag passerar en spegel eller ett skyltfönster blir jag pisschockad när jag upptäcker min arga nuna som verkligen inte speglar mitt egentliga humör. Ögonbrynen har en vass form och mungiporna pekar nedåt. Ser ut som en bitter vuxenfjortis.

SÅ för att även denna saga ska få ett lyckligt slut ska jag från och med nu vandra omkring ständigt leendes. Vägrar låta mitt yttre bedra mitt inre! Lätt värt lite kramp i käften.



hej då asarga nedåt-mun


Präntar in omöjligheter

Det är kul att jobba helg.. det är kul att jobba helg.. det är kul att jobba helg

Skönt att slippa festa.. skönt att slippa festa.. skönt att slippa festa

Hellre pigg än bakis.. hellre pigg än bakis.. hellre pigg än bakis

Mysa är också kul.. mysa är också kul.. mysa är också kul






ÅÅÅÅÅH KIDNAPPA MIG OCH SUP MIG UNDER BORDET!








Segern är vååår

VI VANN! 5 - 0  mot Dalarö.
Bra kämpat tjejer. Ni är hur grymma som helst! <3




Nynäshamn - Dalarö

MATCH MATCH MATCH!

Jag har goda aningar. Nu vinner vi!



Omvandling med sjal

Idag hade jag på mig en liten sjal för att lätta upp min svarta outfit:




När jag kom hem från jobbet drog jag upp själva öglan på huvudet, för att få bort håret och slippa ha sjalen slängandes runt halsen:




Både mamma och pappa uppmärksammade detta och sa: "Jättefint i håret, verkligen! Är det en sjal du har sådär?" Jag blev mållös. Pappa noterar aldrig något ytligt (man kan gå från platinablondin till mörkhårig utan att han märker ngt). Han ger oss döttrar beröm om vi löser korsord, pluggar mycket och länge, intresserar oss för naturvetenskap o.s.v. Just att HAN tyckte att det var fint måste ju betyda en del.

Själv anser jag mig se ut som en blandning av en muslim och en husmor. Kollar mig i spegeln och tänker "HA! Tänk vad skenet kan bedra. Kan ju inte ens steka köttbullar liksom".

LEEEET'S ZUUUUMBA

För ett tag sen beställde jag hem ett en grej från tv-shop.... OCH NE, det kanske inte är så jävla bekvämt att leva med vetskapen att man är ett enkelt offer för säljknep och manipulation. MEN iallafall. Har ni sett/hört om ZUMBAfitness? Det är en blandning musik som t.ex. cumbia, salsa, samba och merengue som man dansar till. Jag körde det idag. Dansade mina ljusgrå kläder till mörkgrå på 2 timmar. Och vet ni vad det bästa är? Det var SÅ KUL! Klicka hem alla träningsdvd's själva, kostar bara 698 kr inklusive frakt och det är lätt värt varenda krona :D

Det står också information om hur man ska gå tillväga för att bli en Zumba-instructor!
Om man kanske bokar en tid i GSM en gång i veck..... Nej fan. Nu tappa jag fotfästet lite.


Slacker indeed

Idag är en riktig slappdag. Ni vet, när man bara går omkring hemma, slökollar lite på tvn, går med tunga steg mot köket för att inmundiga lite av allt, går tillbaka till tvn, sätter sig vid datorn, ringer ett samtal till någon random för att prata om absolut ingenting. Isolerad i sin egen värld, i sitt eget hem. De enda levande varelserna jag sett idag är mamma och pappa. Petra är i Grekland.

Klockan 18.00 börjar fotbollsträningen. Måste stiga ur min bekvämlighets-koma innan dess. Efter det ska jag hem till Elin för att käka thaimat och glo på film. Imorron är en ny dag då jag ska njuta av ytterliggare ledighet. Tror inte det blir så mycket bättre än såhär. Vad tror ni?



Vi får faktiskt inte ge ut påsar

Idag på jobbet kom det fram en dam till kassan. Hon såg sliten ut med smutsiga kläder och en liten rullvagn med nån väska och en påse på (fördom 1; en baglady)

Hon började gestikulera hej vilt med armarna utan att säga ett ljud. Men jag hajade dock direkt att hon bad om en stor påse, varpå jag svarade bestämt med ett överlägset leende "Mm... Om man handlar, då får man en påse!"

Nu känner jag mig dum. Men att vara efterklok ska tydligen vara en helt normal grej.






GOD MORGON!


Idag jobbar jag med EVSAN! YeaaaaHAhh


När tuttar och leende sviker

Det är jobbigt med minnesluckor. Ännu jobbigare är det att plötsligt minnas dessa djupt dolda händelser. I lördags sprang jag runt som en desperat fjortis kvart i 3 och försökte få någon att dansa sista dansen med mig. Frågade bl.a. garderobs-Erik (min väns lillebrorsa) om han kunde slita sig från jobbet i 5 minuter...

ÅÅÅÅH!
 
Ännu mer pinsamt: Jag fick dansa till Metallicas Nothing else matters helt solo.





Rast i all ära MEN...

Det är lite jobbigt med rast. När minuterna av frihet tickat förbi och man beger sig ut på golvet igen så tar det typ en halvtimme innan man kommer in i tempot.. Den halvtimmen vill man skruva upp kroken och greppa snaran. Annars är mitt jobb helt fantastiskt!

2 timmar kvar. Sen hem korva på sig sportbh:n.

Övertid = dödens

Jag har sån hemskt dålig koll på mitt schema. Idag kom jag till jobbet en halvtimme tidigare t.ex. Men lika glad är jag för det. Mer upprörd blir jag när jag av någon anledning får jobba över, då ser det typ ut såhär i min tidrapport;

"19.06 p.g.a. sengångare som inte hajar att man stänger när gallret åker ner. Missade tåget och kom hem en halvtimme senare!! Nu missar jag alla bra program och hinner inte med någon träning! FANvad lack man blir"

Hade räckt med att skriva tidpunkten vid hemgång egentligen. Men jag gillar att ta ut mina aggressioner i tidrapporten. Värre är det för den som sen får läsa alla små hat-noteringar.

NU BÖRJAR JAG! Sälj sälj sälj.
Puss ciao

Pizza, godis, lasagne, mackor, läsk ....

Idag har har jag SÄKERT ätit över 4 kilo mat. Helt otroligt, jag blir aldrig mätt när jag är bakis. Magsäcken är stor som en fotboll och hungern är ett ständigt faktum. Vilken tur ändå, att man oftast inte orkar röra sig till köket... annars hade 4 kilo slingrat sig ner i strupen redan vid 13.00. I veckan blir det extra långa och svettiga träningspass. Eller så skiter jag i det.

Nu ska jag snart sova gott som aldrig förr och försöka vakna pigg imorron.
Hej då :D


Älskling, ska vi ta Dalarna istället?

Mamma och pappa har börjat göra långresor nu när Petra och jag är "stora" och inte behöver släpas med överallt. Nästa spännande resmål som diskuteras är Sydafrika. Det pratas hela tiden om hur häftigt det skulle vara att åka dit.

Pappa sitter vid datorn och googlar. Som han alltid gör. Jag, Petra och mamma står någonstans i bakgruden och kramas. Sedan råkar jag slänga ett öga mot datorskärmen och får syn på detta




Pappa har spenderar-byxan på sig. Mamma lär bli överlycklig.


Mitt liv som bakis

Hur många baksmällor måste man uthärda innan man inser alkoholens förtäran på ens kropp och sinne? Jag har fnulat lite på olika grader av baksmällor och kommit fram till att jag ligger i en slags riskzon. En riskzon för exakt VAD vet jag inte, men detta kan bara inte vara bra...


Grad 1; "Vaknar lite torr i käften men är tillräckligt pigg för att jobba"
Antal gånger: 47

Grad 2; "Vaknar med huvudvärk och stel kropp"
Antal gånger: 533

Grad 3; "Vaknar med blåmärken här och där, minnesluckor + en tickande bomb i hjärnan"
Antal gånger: 69

Grad 4; "Vaknar med sprängade huvudvärk, en mage i uppror och spyan i halsgropen"
Antal gånger: 13

Grad 5; "Vaknar upp som levande död"
Antal gånger: 6

Grad 6; "Död"
Antal gånger: 0



OJDA!

Det måste finnas någon slags kraft där ute i universum som ständigt slår ett slag för oss party people som inte vill sitta hemma och ruttna vid 21 års ålder. Till den kraften vill jag bara säga TACK TACK TACK! Fan vad bra du är.


Guess where i'm going... hoho





Ha en fantastisk kväll alla!
Mycket kärlek från en nu väldigt glad kissemiss


..ehm.. eller .. hehe.. aa, ni förstår

Ibland kan man slänga ur sig någonting i stundens hetta utan att riktigt tänka sig för. Ofta klarar man sig undan utan större komplikationer, ibland blir det svårare. Idag vrålade Kernen över hela fotbollsplanen;



"ALLA TOPPAR LIGGER MED BACKLINJEN!!"











can't get enough

Jag tänker inte säga ett ljud om matchen som spelades idag.

Däremot kan jag berätta för er att gårdagskvällen blev riktigt lyckad! Jag och Carro (Mickis hade drabbats av en plötslig stormförkylning och var tvungen att ligga hemma..) åkte till Sickla för att möta upp Anna som bor där. Vi inhandlade tacos och gottgott för att sedan vandra hem till Annas lilla söta boning. Sedan blev det utgång i stan. GUD, vilken puls den staden har. Överallt händer något. I varje hörn. 1000 möjligheter till festligheter. Till skillnad från telegrafen (ahaha, pinsamt att ens jämföra) där allt slaviskt följer ett mönster. Samma människor. Samma händelser. Samma musik. Jag gillart iofs. Annars skulle jag inte hänga där 3 av 4 helger i månaden. Men omväxling förnöjer, som en vis kvinna eller man sa.

Idag är det lördag och jag vill festa. Vad kul att man har ett sånt partysuget och roligt umgänge...... +en miljon punkter till. Jag får väl sitta här låtsas att jag trivs med ett mysigt (läs astråkigt) liv där tv:n och godisskålen är största nöjet en lördagskväll.



här sitter jag och tappert försöker se allt från den ljusa sidan



Converse-mysteriet

Dom kostade 990 kronor på Ji-sko i Haninge centrum och blev mina under en av veckans 3 lunchshoppingturer. Mina alldeles egna converse. Ville egentligen inte ha, för mainstream. Men dom stod där prydligt uppställt på det skinande vita bordet, alldeles rena och ståtliga och sa "kss kss jaa, kom da kissen.." Jag greppade taget och gick till kassan. Strl 38, höger och vänter, dra kortet, få en påse. Le och gå.

ALLA jag har sagt priset till har tappat hakan; "990 SPÄNN, HAHA, DU ÄR SÅ BLÅST! ÖVERPRIS. KOSTAR JU RUNT 600. HAHA! SOPA" bla bla bla i all oändlighet. Jag har stått där med svansen mellan benen och känt en viss ånger och skam. 390 spänn är alltid 2 lådor Black Tower.

I dagens läge riktigt suger jag på vinstens sötma och känner smaken av lycka och 'tji fick ni'- känslor ända ner i tarmen. Jag visste det! Min chef knäckte nöten. Det är ett par läder-converse. Och dom är mycket finare än tygskorna.






Dagens förlopp

Idag är en stor dag. För det första är det början på min långledighet (3 dagar) för det andra ska jag ut i staden med stort S med mina älskade grundskolevänner. Anna, Kernen, Mickis. Vi ska först hem till Anna i Sickla för att käka. Sen börjas det. Draget. Dimman. Dynget.

D dagen! Simple as that :D

Nu är det ju så att jag hatar måsten, så jag tänker undvika det ordet. Men jag BÖR VERKLIGEN vara relativt pigg imorron. Då ska laget nämligen lira den kanske viktigaste matchen i denna serie, mot våra största konkurrenter som just nu delar en andraplats med oss - Segeltorp! KROOOOOSSA, hej å hå.



här är vi (och 2 pojkvänner).. in a fucking nutshell



och vi.. i ett annat nötskal



på återseende mina kära


Övertydlighet

förra inlägget; "ego-pic på mig själv"




hahaha, NO SHIT SHERLOCK

hemskt mkt hej

haha HEEJ!

Det var ett jäkla tjööt om att jag aldrig uppdaterar. JAG VET JAG VET JAG VET. Ogillar att skriva när jag känner att jag måste..

Ni vet. När man MÅSTE städa gör man det aldrig. Lättare om det bara blir en impuls-händelse.
Jag har nog aldrig känt mig tvungen eller fått ngt impuls-ryck när det gäller städning. Men skit samma. Ni hajar grejen.





Hade ingen nytagen ego-pic på mig själv som jag annars så gärna levererar.
Så det får bli denna mysiga höstbild. Lite längtar man ju allt.... till nästa sommar alltså


RSS 2.0