NU KÖR VI!! /mutti & vati

Det är stämning i huset ikväll. Atmosfären är mysig och förväntningarna höga. Mamma och pappa ska till ett hak här i Nynäshamn (precis som resten av alla 40+are) som heter Old Bell och lyssna på Janne Åström som samlat ihop sitt gamla band för att köra rockklassiker. Så jag uppfattat det iallafall. Har varit ett jäkla tjöt om den snubben på sistone, det mesta går kind of in här ut där. HUR SOM HAVER. Stämningen är på topp.

Pappa sjunger SMOOOKE ON THE WAAATER (helt tondöv bör nämnas)
Mamma gör sig extra tjusig och kör t.o.m. urringat, sådan mor sådan dotter som jag glatt konstaterade.
Bosse kom nyligen och joinade päronen. Pappa och Bosse är tandläkare båda två och snackar om massa saker som varken jag eller mamma förstår ett skvatt om. Nu visas det gamla bilder från 70-talet, allt för att komma in the right mode till detta evenemang.

"Nu blir det vodka Bosse!" , hör man. Klirr klirr, flaskorna i taket. Undra hur denna kväll slutar. Har klart och tydligt berättat att det blir avrättning alternativt självmord om tanken ens snuddar vid att röra sig mot Telegrafen (ungdomsställe).

Innan jag & mina vänner rör oss utåt kör vi ölspelet, super oss dyngraka och ljudnivån är skyhög.
Jag ser inte riktigt skillnaden mellan våra och deras förfester, förutom den rena vodkan som vi aldrig dricker.

HEJA 50-TALISTERNA!



Centrumvett!!

Vanligtvis brukar det krävas mycket för att jag ska bli irriterad. Är ofta lugn och sansad.
Men när det kommer till nedanstående beskrivna situationer börjar det koka inom mig.

Det är två saker som jag framför allt kan störa mig ngt enormt på:
1. Folk som sniglar sig fram i mitten av centrumgången.
2. Människor som ställer sig själv eller deras förbannade barnvagnar i mitten av rulltrappan.

Jämt stöter jag på individer som tedenserar att göra detta och eftersom jag är så harmonisk ända in i själen är det helt okej att ha små irritationsobjekt utan att bli kallad diva eller liknande.


Morgonsysslor

God morgon sunshines! :D

Lördag innebär alltid en bra dag! Själv vaknade jag kvart över sju och kunde verkligen inte somna, skulle egentligen gått upp 8 och tagit 9-tåget till la work. Hoppade iallafall upp pigg som en lärka och stack iväg med åtta tåget istället. Har sminkat mig och fixat håret här på jobbet... OCH icke att förglömma, käkat upp resten av morgonmötets frukost som vi hade igår. Helt ultimat.

Slutar 17 idag, vilket känns skönt. Sen är det jobb imorron också.
Men jag är inte bitter. Alltså, allvarligt. Jag ÄR inte bitter :D

Snart kommer en tjej från Kista som heter Ida som ska jobba med mig idag.
Hoppas hon är skön, annars blir det 7 lååånga timmar.

Ha en underbar lördag!


Fredag

Sitter här på min eftermiddagsrast, käkar en macka och filosofierar över livet och viktiga världsfrågor.
Vad man ska göra i framtiden, vad som händer när man dör, kriget i Gaza, ständiga miljöhotet o.s.v.

Nej jag skoja. Käkar bara en macka.

Om en timme slutar jag. Då är det hemgång och träning som gäller.
Sen till höjdpunkten - min favoriträtt serveras idag i hemmet. Spagetti carbonara!
Höjden av njutning... (eller okej, finns annat, men om jag skulle nämna det skulle mamma säga "catrin.. tänk på vad du skriver i bloggen") Så nu har jag tänkt, allt för min mor. Hon är ju trots allt världsbäst på att göra min favvomåltid ;O

Snöbollskrig nr 567

Jahaa. nu har det hänt igen. Jag blir ofrivilligt inblandad i ett snöbollskrig!

På väg hem från tåget i rask takt. Helt inne i musiken som stömmar ur ipodens snäckor.
Mimar lite och lever mig in. Hade sjungit högt om det inte var så att "botten anna" innebär en säker död.
Märker inte ens ungarna som står på andra sidan trottoaren förrän jag får en snöboll sulad rakt i bakhuvudet .

Vänder mig om som en zombie (ngt annat är omöjligt med en meters luva runt skallen) och kriget är igång.
De får ett sjukt försprång när matlådan ramlar ur min öppna väska och rullar iväg en onödigt lång bit. Men jag var back on track innan de ens hann blinka. Jag hatar snö. Jag hatar ungar som inte tar hänsyn till att jag hatar snö. Därför blir jag helt DJURISK av mig när de bombarderar mig med sånt skit. Adrenalinet flödar och jag får in ett par riktigt snygga träffar (forntida handbollsspelare som man är hohoh hoh). Sen gav jag upp och sprang hem.

Nu ska jag ta på mig täckbyxor, skidhandskar, mössa och kängor och ge mig ut igen.
Skrämma skiten ur de jävlarna!

Okej. Nu ljög jag, jag ska sova snart. Men nästa gång ojojoj, då ska jag vara förberedd,
träna lite extra på armsvingen och sådär ni vet. Jag är nu en offentlig snöbollsmästare!


Vad har hänt med min läpp på bilden? Ser för sjutton ut som Linda Rosing2 med den där ankläppen.


Kul på jobbet. Oh ja.

Ååååh vad glad jag blev nyss! En läsares kommentar till "mens"-inlägget gjorde precis min dag! Nu kommer resterande 3 timmar av arbetsdagen gå sjukt snabbt. WEoWow. Thank u.

Idag har jag och Evelina gjort ett skyltfönster här i haninge centrum.. (eller gjort och gjort, vi har prytt.... hahaa prytt!? aja, ni förstår) Allt var frid och fröjd ända till vi skulle ta oss ner för rulltrapporna -  med en tung vagn proppfull med kläder. Jag berättade klart och tydligt för min kollega att "man måste för tusan lära sig köra vagnar i rulltrappor när man går omkring i köpcentrum". Jag hade en plan, som alltid, och sa till Evelina: "Det enda du måste fokusera på är att få bakhjulen på ett trappsteg så står jag framför och lyfter upp vagnen! Ok?" Hon nickar och tänker att det är ju ingen match. Men ack så fel hon hade. Sopan lyckas ÄNDÅ placera hjulen mitt mellan två steg och plötsligt står jag och BÄR hela vagnfan!! (de kallar mig hulken med detta var en ytterst pressande situation...såklart börjar man asgarva också, vilket försvårar det hela) Så vad jag vill få fram: Utmana aldrig ödet. Orka gå 10 meter längre och ta de raka rulltrapporna istället!

Nu ska jag sitta här på min försenade lunch och tjura över att Patrik festade tillsammans med Oasis igår.
(sen hur mycket han verkligen festade MED dem är oväsentligt... jag kan ju inte ens säga att jag sett dem... eller att jag kan sjunga med i fler än två låtar.. he eeeh)

Hörs l8er on.

It's a foolish game

För någon vecka sen berättade Evelina på jobbet att hon och hennes pojkvän kan vara sådär überromantiska och skriva små lappar, skicka blommor och skit. Och i vanlig ordning säger jag bara "men ååååh tyst, hahaha, åh neej... mesar!" bla bla bla. Jag är verkligen ingen romantisk tjej. Jag gillar pang på rödbetan och inget annat. Hålla handen, där går gränsen. Det kan jag faktiskt t.o.m. tycka är riktigt trevligt. Men allt från att kolla varandra i ögonen och innerligt förklara sin kärlek till att köpa grejer eller på annat sätt vara kärleksfulla s p y r jag på.

Tills nu.

Nu är jag beredd att ta klivet in i en värld där inget annat än perfektion i flickvänsmaterial är tillåtet. Jag vill sprida sjukt med kärlek, vill känna hjärtat slå snabbare och snabbare, vill tänka på någon speciell, vill åka hem och (gud förlåte mig) mysa efter jobbet. Vill gå upp tillsammans med någon på morgonen, vill somna med armar runt mig och vakna i samma ställe, vill skratta, gråta, känna, tycka, tänka tillsammans med någon. Gå promenader och se sådär kärleksfull och lycklig ut, åka bort och se nya saker, skaffa gemensamma vänner, få frukost på sängen, känna intimitet. Och se någon djupt i ögonen med hjärtat i halsgropen, le och ärligt kunna känna; jag är kär!  Ja, jag vill ha en pojkvän. Det är dags nu.

Jag tror att mitt avståndstagande till kärleken och mitt sätt att nästan hånskratta när folk berättar om att dela lycka med någon kommer från mina mindre nämnvärda relationer. Jag har aldrig haft en pojkvän i mer än två månader p.g.a. olika skäl. Jag har aldrig gråtit över en kille mer än en dag i sträck. Aldrig känt mig riktigt jävla olycklig eller nere p.g.a. en kille. Jag har nog aldrig tagit kärleken på allvar, "jag gillar mig själv och det räcker" typ. Och jag är en jävligt glad och lycklig person. Men nu känns det som jag har mer att ge än vad jag själv har användning av. Delad lycka. Det kanske är lösningen.

Haha. Vad blödigt!! Jag har en sån sida också, trot eller ej (om inte annat är det bra att jag kommer i form tills det blir en flickvän av mig också).
För att komplettera upp detta lovar jag att droppa sjukt coola inlägg kommande dagar.
Nu är det dags att lyssna på don't look back in anger - oasis och vara extremt avundsjuk på Patrik som är där och ser dem live.





Tillsvidare kan jag bara skatta mig lycklig över alla personer jag har i mitt liv. Vänner väljer man själv och jag har grym smak på den fronten. En extra guldstjärna till Mr Schönberg som alltid får mig att skratta och feel good. Du är lika häftig som jag... Och det min vän är en komplimang att hurra för.

Mensvärk

Igår hade vi en liten tjejmiddag hemma hos Anna i Sickla. Huur trevligt som helst. Vi sa att vi skulle träffas allihopa en gång i månaden åtminstone. Det är så man säger. Sen ses man efter ett halvår igen och säger exakt samma sak. En ond cirkel helt enkelt.

Hur som helst diskuterade vi vad som orsakar mensvärk. Vad händer i kroppen egentligen?! Bugar och bockar för den tekniska utvecklingen. Langade iväg ett sms till 118100 och till svar fick vi:


"Varje månad så förbereder sig livmodern för att ett ägg ska bli befruktat och ett foster ska utvecklas.
När ägget inte blir befruktat så får vi mens = kroppen gör sig av med allt blod med mera som bildats i livmodern.
För att få ut det sker sammandragningar i livmodern, detta kan medföra en sorts träningvärk som kallas mensvärk.
För att motverka mensvärk kan man ta en tablett eller promenera"


Där har vi det, svart på  vitt. Träningsvärk i livmodern. Hajar ni det killar, vad vi får stå ut med varje månad?
Nej, klart ni inte gör, för ni har inte ens en livmoder. Fatta om ni skulle få extrema sammandragningar i prostatan, blöda ur snoppen och bli äckligt sugna på t.ex. choklad BARA för att i framtiden kunna bli smällfeta och klämma ut ett barn!!

Svårt att inte bli sexist. Trots att det bara är naturens lag.

Vardagslyx

Hur skönt som helst att vara ledig mitt i veckan. Känns som jag har det svinlyxigt jämfört med alla andra som jobbar och sliter och längtar till helgen. Då är det er tur att skratta åt mig som jobbar både lördag och söndag...

Älskar att vakna upp i min ensamhet och göra precis allt i min egen takt. Började dagen med en power-walk runt ringvägen, för att sedan vända hemåt och göra värsta brakfrukosten!! WoWOW

Nu ska jag mysa lite framför datorn (sncka med mig själv på msn o.s.v. eftersom det är ca 5 personer online och de är inte ens värda att nämna som potentiella roare). Sen blir det lite träning på det. Fortfarande sliten efter helgen bravader. Så det ska vara.

Hej så länge!


Såhär mycket ska man svettas, annars räknas det inte som riktig träning.
Pilates och yoga. Vad är det för skämt?!

Tough shit

Kom att tänka på en sak idag när jag slog in en tröja på jobbet. Eller "slog in", stoppade snarare tröjan i en kartong och band fast lite snöre. Och de är just det - snöret. Samtidigt som jag gör värsta spexet med snöret skryter jag ironiskt över min talang och kommenterar de fina lockarna som jag åstadkommer:

"Åh jag är så grym på att krulla snören!"

Undra om kunden för 1/4 sekund tror att jag säger ngt helt annat...
(tips på synonymer till "krulla" uppskattas)

Uppföljare; släkten är bäst

Hej hej hallå! :D

Kvällen igår var... speciell. Tillbringades i en lägenhet i Västerhaninge med diverse skönt folk.
På natten vid fyra tiden blev vi tjejer sjukt hungriga. Vi försökte desperat få tag på ett pizzaställe i närheten som har nattöppet och hemkörning. Inte så stor chans kan man tycka. Men med alkohol i kroppen är det ju "HELT STÖRT ATT INGEN HAR ÖPPET?!" Slutade med att vi gjorde käk själva... eller ja, Elin och jag agerade mest publik :)
Sen upp och hoppa för att åka iväg på släktkalas i SKHLM.

Jag älskar min släkt. Speciellt mina kusiner.
Och jag är så lycklig över att ha er i mitt liv<3




Vi släppte av Petra vid centralen på hemvägen. Hon ska tillbaka till Karlstad.
Och nu är det dags för lite TV-time. Mia och Klara kickar igång igen.
Om ni aldrig sett det tidigare, KOLLA! SVT1 20.00

Imorgon är det jobb och jag återgår till mitt vanliga jag
(i dagsläget luktar jag matos och rök och är kass i kistan och lite bakishuvudvärk på det)

Lördagskvällen

YEAAAH! Planer för kvällen: Hem till Elin för att inmundiga alkoholhatiga drycker!! Helt perfekt.
Sen får vi se om det blir utgång eller inte. Men en sak är säker... nu är det dimman som gäller!

Snart kommer Mickis hit, ska fixa hennes hår :)
Sen kommer Kernen också lagom tills Mickis drar, hon ska käka här.
Och sen som sagt Elin.
Tre av favoritbrudarna på samma kväll, kan inte bli bättre <3

NU KOM MICKIS!! Ciaao.

Ett leende ska ju vara vackert

Klockan är 14.45 och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra!
Telefonen är skrämmande tyst. VAD GÖR ALLA, HALLÅ? Läser garanterat inte min blogg iaf, för då skulle ni ju ringa stup i kvarten och be mig sällskapa med er. Ställ upp för laget m8s.

Kollade precis på Blondinbella när hon dansade jive igår i lets dance.
Sopan åkte ut men kan ändå inte sluta fejk-le.
Det ser ju bara tillgjort ut med hennes tänder som snart är blå p.g.a. missbrukade tandblekningar.

Jaja, sten i glashus. Bla bla. Mina tänder må vara vita men inte fööör vita. Dessutom representerar jag min egen pappa,
hur skulle det se ut om någon i familjen gick runt och såg ut som ett härke i käften?

Hejs!
                                                                                            Blondie                     Catten

Drömmer om en vild festnatt

Ikväll vill jag se ut ungefär såhär:





FEST-ABSTINENES!

Sitter och försöker inbilla mig själv att jag inte vill festa, att jag verkligen vill vara hemma och mysa med familjen.
Det sitter en ängel och en djävul på vardera axel.
Ängeln säger "Vila kroppen och ta det lugnt. Tänk på levern lilla flickebarn"
Djävulen säger mest "Ängeln suger. Du är bara 20 en gång i livet. VA?! Spetsade du inte morgonkaffet?!!"

Tänk att man kan må riktigt dåligt av att inte partaja.
Mamma & pappa festar mer än jag. Ska det vara så? är det rättvist?

MÅSTE STYRA KVÄLLEN. DETTA GÅR BARA INTE.

coolaste tjejerna

Dunkar Destinys Childs gamla hit "say my name" ur högtalarna. Sjukt bra.
SAY MY NAME SAY MY NAME!

Onödig och tråkig information brukar vi kalla sånt där.

Upp tidigt imorron, eller rättare sagt halv nio, för att träna flickorna.
Mina älskade tjejer. Mina pärlor. Ni är bäst i hela världen.


C + J = ... åt helvete

Sitter inne i personalrummet på min lunch då det plötsligt knackar på dörren och eftersom alla som jobbar här kan koden betyder det att det icke är en Espritare. Sjukt spännande att öppna och se vem det är. Nån i familjen? En vän? Hemlig beundrare? Spänningen stiger. Öppnar. Och där står sopis (sopgubben Johnny)

C: "haha men ååh... tja.." (lite besviken)
J: "HAH hejhej!!"
C: "vad vill du mig, jag äter Johnny"
J: "jag vet, men jag kunde inte motstå"
C: "haha stick din fjant"
J: "tjarrå"

Sopis är rolig. Han skulle dö för mitt mobilnummer. Tror att jag ska skriva det offentligt i bloggen,
bara för att få honom att börja läsa den, annars vägrar han. Så smart att jag förvånar mig själv.

5 timmar kvar. Sen är det helg. Hallelujah!!

OBAMA!

...vilken kille. Vilken MAN!

Härliga förmågor och egenskaper den människan besitter (iallafall i jämförelse med Bush^^)
Snacka om att få hela världens befolkning på sin sida. Han har ett lugn i rösten som får en att känna trygghet och förtroende. Ett talessätt som menar att allt går att lösa, bara vi vill och kan. Han ger mänskligheten ett hopp och människan en chans att våga utvecklas och öppna ögonen. Yes we can! Jag är helt frälst.

Tycka vad man vill om hela USA-kalaset och amerikanarnas "störst bäst och vackrast" mentalitet, men herre min gud vad jag ryser när jag hör Obamas ärliga och förtroendeingivande stämma avsluta sina tal med:

"Thank you. God bless you. And may God bless the United States of America"



who's your daddy!!

Mamma, pappa och jag kollar på TV. Så kommer den där populära reklamen med fåret, denna gång när han är hos tandläkaren. Mutti börjar skämta och frågar pappa om han haft ett får som säger "sheeep" nångång och Vati svarar i sin tur "Nej de säger bara exepensiiiive"

he  eeheee h hehhhe, säger jag och frågar vad deras problem är varpå jag
påstår att dessa får-reklamer faktiskt är skitroliga.

Pappa: "Men ååh. Du är en riktig tönt-bebis"

...jahaa.....


Djupaste funderingarna idag

Nu är det torsdag, vilket betyder att det snart är lördag (duktig idiot) och jag är ledig hela helgen. Detta brukar i vanliga fall innebära p a r t y. Eller nej, mena P A A A R T Y!!  Idag sitter jag dock och tänker, känner och funderar på en mys-helg (trots att det vankas fekke saturday night). Förstår ni grejen?! Jag hatar vanligtvis allt som har med mys att göra (flickvänsmaterial in my ass), tycker det är slöseri med lördagar. Ligga hemma och mysa, det kan man göra när man är pensionär eller invalid (vad har man annars för alternativ liksom?) Jag ryser när jag hör orden mysa och lördag i samma mening. Mina flickvänner har några gånger lockat med "men vi kan ju dricka viiin och snacka". Då vänder jag ryggen till och går därifrån...

Vad är då anledningen till mina planer på en hemmakväll? 

Orkar inte vara trött med huvudvärk på söndagen.


irritation

Kan inte leva med slarvstavningar.
"blint-läge" ska det såklart så.

PUSS

Talangjakten here I come

Kvinnan med färdigheterna vill jag gärna kalla mig själv.
Jag kan t.ex. heeela technologic låten utantill, ni vet den där:

Buy it, use it, break it, fix it,
Crash it, change it, melt - upgrade it,
charge it, pawn it, zoom it, press it,
snap it, work it, quick - erase it,
write it, get it, paste it, save it,
load it, check it, quick - rewrite it,
plug it, play it, burn it, rip it,
drag and drop it, zip - unzip it,
lock it, fill it, curl it, find it,
view it, curl it, jam - unlock it,
surf it, scroll it, pose it, click it,
cross it, crack it, twitch - update it,
name it, read it, tune it, print it,
scan it, send it, fax - rename it,
touch it, bring it, pay it, watch it,
turn it, leave it, stop - format it.


Och så kan jag göra en blomma med tungan.

En annan grej är att jag i blint-läde (haha alltså om jag vore blind) skulle hitta smudge tool verktyget i photoshop.

Förstår ni hur många TP (talangpoäng) jag tjänar in now a days?
Känns som det är LITE häftigare än dessa vuxenpoäng alla tjatar om jämt.
..för där ligger jag desto sämre till.

Har precis tränat. Svettades som en gris.
Sen käkade jag lax och grönsaker och plockade in i diskmaskinen.
Med risk för lite dubbelmoral här men; YEEES!! 2 VP!!

Nu är det dags för ett samtal med min älskade tjej Lollo.
Och eftersom det kommer vara ett bra tag är det tajm to sej gud najt.
Så.. aaa... God natt!


Tala är silver, tiga är guld

Stod och skämtade lite med en kund nyss. Och i all hast råkade jag slänga ur mig "jaadu, vad är det man säger, arbeit macht frei...hee he e"..
Av hennes ansiktsuttryck att dömma var det inte helt lämpligt att dra upp ngt sånt.
Åååh, vi som stod och hade så trevligt!

Snart hamnar jag väl i en situation där jag skojar om mina i-landsproblem och jämför med tsunamitragedin.

Jag suuuger (i negativ bemärkelse...)

Här skryter man om att man ska bli art director, grafisk formgivare, designer o.s.v. Så lyckas man inte ens göra en sketen header till bloggen. Ser FÖR TASKIGT ut. Börjar tro att jag har no feeling för vare sig färg eller form, allra minst dessa två kombinerat. Nästa gång jag står och säger att jag ska söka till Beckmans designhögskola; påminn mig om min blogg och TA NER MIG PÅ JORDEN!!



Och sluta få mig att tro att jag kan få allt bara genom att le.
Mamma må vara svag för det, men hon är väl också den enda.
Ja.. sen pappa...


Sova nu. Vakna pigg som en lärka i gryningen! (kl 8)
Good night.



Härliga minnen

Var och fikade med Kernen. Snackade om tiden i grundskolan och gymnasiet.
Herre min skapare  vilka minnen.

Roligast är våra vattenkrig i nian och vår skidresa med skolan som började kata och slutade strof.
Hahahaa. Roligast var när Anna åkte framför mig och Kernen i ankarliften. Sen helt plötsligt lossnar hennes ankare. HELA JÄVLA ANKARET! HAHA. Ni skulle sett minen, obetalbar. Där står hon ensam i skogen med ett jätteankare i handen och ser fullkomligt lost ut. Som tur var fångade vi upp henne. Sen lämnade vi tillbaka ankaret till en liftkille som sa "tack" och inget mer. Lite skrämmande, som om det var vardagsmat liksom. Sen har vi allas vår Mickis som inte helt otippat tappar kontollen över sitt ankare och bokstavligt talat SLÄNGER sig i diket för att inte bli överkörd.
Du får fasiken stå tillsammans med mig högst upp på prispallen och mottaga guld i dramaqueen-beteende.

Hahahaha. Jag kan inte sluta skratta. Hahah.


                                                       Anna                                                Mickis
                                                                                                        

Tisdag

ÅH nej! Bloggtorka! Och jag har inte ens sysslat med detta i en vecka. hohohihih

Hej och hå hur ska detta gå.

FYI snackar jag och Tommy på facebook.
Fuck match.com och motesplatsen.se och allt vad det heter.
Jag är min egen matchmaker och så in i norden skicklig på det! Kan inte hjälpa att jag känner mig SÅ vass.

Snart kommer min kära moder hem. Då ska vi mys-fika och ha lite kvalitetstid.
Sen sticker jag iväg till min kompis Carro för fortsatt mys. Hon är min bästa vän.
Även fast jag kan vara kass på att visa det. www.diagnosc.blogg.se . Värt ett besök.


Bye!




NU NI! nu jäklar...

...ska det bli ngt av denna blogg också. Rent designmässigt. Stefan min kära vän står till mitt förfogande, han är en sån där häftig programmerare. Och jag är bara HaaXxxquEEn.

Hahaha.

Det går sakta men säkert framåt. Imorron kommer min blogg vara finast ever. Vilket vi ser fram emot big time.

Sov sött rarings.

vill börja igen...




saknar känslan, musiken, gunget, människorna, streetdancen

<3

pinocchio i ny tappning

Tänk om man någon gång skulle vara fit for fight för ett one night stand (vilket inte riktigt är my cup of tea). Så vaknar man upp bredvid värsta superhunken. Vilket iofs vore ett drömläge... om det inte var så att man har en jättenäsa!!

Varför i hela friden är ansiktet uppsvullet på morgonen?
Min näsa blir nästan dubbelt så stor på morgonen. Lagom till frukosten har den blivit sitt vanliga jag.
Men hur snajsigt är det egentligen?! Här får ni ett bildbevis. Helt otroligt. Och den som säger "Men sådär ser ju din näsa ut jämt" har precis börjat gräva sin egen grav.




....

Om det nu är Tommy som kommenterat ett nedanstående inlägg så skäms jag ihjäl och funderar allvarligt på att stänga ner den här bloggen. Det jag alltid sagt. Blogg = skit.


julafton 17/1

Rotade lite i julklappspåsen som står i mitt rum (Mamma börjar smått lacka när sommaren närmar sig och den fortfarande står kvar) Nästan som att fira jul igen, man glömmer ju nästan 50% av det man fått. "Aaah juste den hääääär"

I alla fall.

Pappa rimmar jämt på våra julklappar. Ett rim jag hittade på en lapp i denna guldgruva till påse var:




"Paket med handtag är bra att ha
täta päron ska det vá
för att till sina älsklingsdöttrar detta ge
 öppna nu, begrunda och se.
Hoppas Ni uppskattar denna gåva,
för det tror vi, det vill vi lova"

 




 


Min pappa är bäst i världen. Gissa vad som låg i?
Petra, du får inte gissa, det är fusk.

 


toalettskräck

h o l y  m o l y! Varje rast börjar med ett toalettbesök, så är det bara. Samma visa idag. Bara det att jag samtidigt höll på att skriva ett sms. Så jag går in på toan, dörren stängs. Glömmer tända lampan eftersom jag var upptagen med mobilen. Skickar iväg smset och tittar upp. ÅH FY SATAN VAD RÄDD JAG BLEV!! I spegeln syntes bara ett svagt ansikte i blått mobilljus. Hoppade högt och höll nästan på att skita på mig. Vilket i och för sig hade varit lägligt. Med tanke på var jag befann mig.

Ska ut i butiken och återfå mitt lugn. Finvika inför helgen o.s.v. Hjärtat slår fortfarande dubbelt.
Jobbar med en jättesöt tjej från PUB idag. Petra heter hon. Älska sköna pryydar.


Dreamboy i affären!!

Kom precis in ett ett gudabarn (tycker att jag själv också är ett barn, så inga peddotankar nu) och sökte jobb här.
Alltså, VILKEN KILLE! Ett sånt där leende som gör att man smälter som smör i solsken.

Vore det fruntansvärt fel och fult att sno numret från CV:t?
Iofs, vad ska han tänka? d e s p e r a t lär ju flyga genom hjärnan ett par gånger.

Alla som känner mig vet att jag aldrig skulle göra ngt sånt.
Men tänk vad fiiint. Catrin och Tommy, hand i hand...

HAHAHA VA? TOMMY! Lät ju helt fel ihop.
Ahapp, då var det kört.

I sann vän-anda...

...önskar jag min käre kompis Patrik S lycka till med hans lilla mission idag.
Kanske inte ska nämna exakt vad det är men en hej dundrans upp(s)ägning väntar.
Hohoh ordvitsarnas dag, 1-0 till catten!

Jag har även lovat att agera back-up om trubbel skulle uppstå. Känns halvsmart med tanke på den huvudvärk jag har.
Men vad är det man säger, a man's got to do what a man's got to do.
Sen att jag är kvinna är irrelevant i detta sammanhang.

Vad händer i helgen MÄNNSSCCCHHAA?
(internt inhopp, svara på frågan i vilket fall som helst..)

konsten att pluta

                                                                     

Kör en Anna Hibbs och plutar för fulla muggar.
Kan uppfattas som svårt när när man inte har en Angelina Jolie-mun.
Men ändå. Kolla så bra jag sköter mig! Nu är det sova och imorgon jobb. 10-19. Dödens.
Puss "alla" (läsarstatistik på typ 3)

oh my buddah

Hej Buddah! Gud har, utan någon som helst anledning, placerat mig i "ödsla ingen energi på "-facket.
Skulle du kunna fixa två biljetter till Veronica Maggio på cirkus åt mig? Sen gärna stilla min undran om man får dricka på plats? Annars kan du skita i biljetterna!

Jag lovar att meditera lite ikväll!!
Tack du.. hrmpf... Ni?


fader vår som är i himmelen

Sitter här på min lunch och funderar på att bli lite kristen. Bara lite. Börja tro lite mer på Gud, kanske se honom som ngt annat än en påhittad gubbe med skägg och käpp (skärp er, klart han har käpp, svingammal ju)

OM jag lyckas ägna lite mer tankar åt denne storhet, så hoppas jag självklart på att få ngt i gengäld. För att inte få fingret efter min första önskan (som t.ex. lots of cash) så får jag börja lite ödmjukt:

Käre gode Gud. Må denna dag gå snabbt. Amen.
P.s Funkar lika bra med cash flow. Om det nu skulle visa sig vara lättare att fixa, det är upp till dig Gud. Amen2.

Ska ut och vika lite kläder nu och rocka loss till Veronica Maggio med Evelina. ciao.

första rättningen och andra inlägget. skit.

En begRavningslista är nog lättare att skriva än en begavningslista. Men jag vet inte. Är för upprörd.
Kom gärna med tips på begavningslistor, verkar underhållande.


slut som artist

Åh herregud vilken fjant jag är. Största mesen i universums värld. Hatar allt som har med bloggar att göra och så lyckas jag på ngt konstigt sätt intala mig själv att skaffa skiten!! Jag ska sova på detta över natten. Om jag vaknar imorgon med extrem ågren finns risken för en hängning i ett provrum på jobbet. Jag ska klura lite på en begavnings-gästlista innan jag somnar. Inga bloggare är välkomna (förutom jag.. såklart) h e e he

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0