VINST!!!

VI VANN MOT ENSKEDE! 4-1

Åh detta gjorde min dag! Jag är på topphumör!!!! :D:D

Nu ska jag kolla på Robinsson, jag hejar på Anna

Juste...

... imorron ska flickorna spela match mot Enskede. Mia ska hämta upp mig strax innan 10. Vi får se hur jag mår då. Jag hoppas på fruktansvärt, för det innebär att kvällen kommer bli grym.

Hej då 2.


Fantastiska dag

Har precis inmundigat en helt underbar måltid med mamma och pappa på vår framsida i eftermiddagssolen. Jag ska börja fixa mig nu, sedan röra mig (eller nej, taxin ska ta mig) till Elin där vi ska för-partaja massa flickor. Till råga på alla dessa goda ting kommer jag även få träffa Marthina och Lollo ikväll, wiiihooo! Jag vet, det är såna här kvällar som slutar på värsta tänkbara sätt bara för att förväntningarna är skyhöga... MEN JAG BRYR MIG INTE. TRAAALLALALAAA!





En mätt, glad, förväntansfull, osminkad och solbränd kattelikatt!


Ta vara på denna lördagskväll nu!
Snart är det måndag igen. 

töntig pant-fobi

På jobbet.

Slängde precis ner cola light flaskan i den överfulla påsen där vi förvarar allt som går att panta. Börjar nästan kallsvettas när jag tänker på vem som kommer bli den utsedda pantaren... JAG. För 90% av flaskorna är just mina. Panta är det värsta jag vet och jag kommer faktiskt totalvägra. Den som klagar på flaskhavet i personarummet kan panta själv! Så det så.

Jag är villig att lära mig tvätta och betala räkningar men panta kommer jag aldrig göra. Aldrig någonsin i mitt liv.
Fast jag är ju lite av en miljövän så jag får väl be framtida grannen ta en tripp till Konsum och utföra mig en tjänst. Kan ju alltid säga åt honom/henne att behålla pengarna. Alltså, pantpengarna på 20 kronor. Vad är det man säger, folk gör väl vad som helst för lite cash? Miljön blir glad, grannen blir aningens rikare och jag får fortsätta missbruka cola light utan att bry mig om pantning. Snacka om happy ending.



Dags att tygla sig

På jobbet.

Jackie kommer tillbaka från sin lunch med världens leende på läpparna. Jag undrar vad som möjligtvis kan ha fått henne på så bra humör efter en runda i haninge centrum. Sedan kollar jag ner och upptäcker vad som döljer sig i fryspåsen hon bär;  en karamellprinsen-påse med 1 kg godis. "Det var halva priset" jublar hon och strålar som aldrig förr. "Jag ställer den på bordet så det är bara ta".

SÅ nu sitter jag här på min lunch och har precis ätit upp min übernyttiga sallad och stirrar skitargt på godispåsen.
Ska inte, ska inte, ska inte.



Catrin Slösa Davidsson

Jag höll för en sekund på att glömma att lönen kom igår och mättade lilla kontot. Helt fantastiskt trevligt.
Nu blir det till att shoppa!!!

Eller nej. Fakk. Måste ju spara till sommarens alla aktiviteter. Att spara sina pengar är det tråkigaste som finns. Vanligtvis är jag en tjej som får lön den 25 och är fattig inom loppet av 3 dagar. När jag och Petra (systera mi) var yngre umgicks vi med 3 flickebarn i Småland när vi var där och hälsade på faster Ingrid. De kallade oss spara och slösa. Gissa vem som var vem? (då handlade det dock om vem som käkade upp sina dumle-kolor och vem som sparade på dem.. JA VAFAN, jag är matglad men nu handlar det om att slösa och det gjorde jag ju på sätt och vis också).

Nu får ni ha en riktigt skön natt. Jag ska sova som en prinsessa och vakna upp trött som ett vrak. Sen ska jag snabbt springa fram till spegeln och bli påmind om min finfina brännilibränna och vara hyperglad resten av dagen!




alexander rybak, wanna marry me?

Kan någon förklara för mig vad låten som vann ESC handlar om? Någon som greppar?
Och jag är inte så dum att jag inte förstår vad "i'm in love with a fairytale" betyder, så översätt inte rakt av. Förövrigt älskar jag låten och vill nästa år närvara vid tävlingen i Norge! WoWowowho.



VILL RESA, NU!

Satt och kollade på massa sista minuten resor i Dagens Nyheter.
Blir såååå sugen. 3 veckor till Grekland för 4999:-. VAD ÄR DET FÖR SPOTTSTYVER?

Jag och Patrik har snackat om att kanske dra på en under våra semesterveckor.

Jag har lite av vad man kallar utomlands-abstinens.
Det är en fruktansvärd sjukdom och jag tror ingen lider av det mer än jag.


Well hello paradise!

Fotbooooll

Kom precis hem från en fotbollsträning. Gick helt okej. Tjejerna är lite småflamsiga men det är väl sommaren som för med sig lite spring i benen :D Vi har en sjukt viktig match på söndag mot Enskede, så nu måste vi ge allt. Vinner vi mot dem ligger vi tvåa i serien. PLUS! Förlorar Tyresö sin nästa match ligger vi dessutom delad etta(!)

Jag är helt galen i mina tjejer. Har mer privat kontakt med vissa, men alla är lika fantastiska på sitt egna lilla vis. De små liven har satt djupa spår i mitt hjärta. Och jag kommer dö av saknad när jag lämnar laget, vilket förmodligen blir till hösten...

Usch. Vill inte ens tänka på det.
Får jag adoptera er? Har alltid drömt om en stor familj.






Sune i hjärta och själ

En tjej i fotbollslaget som jag tränar påminde mig nyss om en kul incident som inträffade för ett par veckor sen efter en träning.

Jag skulle låtsasgifta mig med Jenny och Amanda (polygami for the win). Så jag sträckte ut en varsin hand som de greppade för att sedan föra oss 3 fram till altaret (i det här fallet en bil). Så börjar jag nynna inlevelsefullt på bröllopsmelodin samtidigt som jag tar långsamma, taktfulla steg framåt. Lyckas hålla ton i 5 sekunder innan både Jenny och Amanda brister ut i gapskratt. Jag stannar upp och kollar lite irriterat på dem som förstört hela grejen.

Plötsligt inser jag vad som är så kul.

Jag nynnar inte på den jävla bröllopsmelodin, utan på "Sunes sommar"- låten.





Nu har jag en mängd störda ideér till framtida bröllop, ganska spårat kommer det bli. Måste bara hitta en man som går med på alla påhitt först. Får bli en dum jävel. Dum och rolig. Kan inte bli mycket bättre. Typ som Rudolf.

så kul ska vi inte ha

Hahaha

Läste genom inlägget nedanför i efterhand. Framställer för tusan mig själv som lesbisk.
En stor bastant lesbisk kvinna. Hahha. Ack så roligt. Men så fel.

Mitt pigment är älskvärt!




Låg ute i solen i 10 minuter och hade väääärldens
rand (som försvann efter lika många minuters sökning inomhus efter min pocketbok), men ändå. Man ska vara glad för att man inte är albino, kan inte vara lätt.










Igår hängde jag med Elin som jag inte träffat på över 3 veckor. Det blev som en återförening och vår vänskap fick  en slags nytändning. Om vi var ett kärlekspar skulle detta vara höjdpunkten i en smörig dramafilm. Spänning som stiger. Ögonblicket alla väntar på. Fast nu känns kärlekssnacket en aning avlägset med tanke på Elins avståndstagande till lesbiska aktiviteter.

(nej, jag har inte försökt med något, detta är fakta direkt från jag-har-aldrig-leken)

Linda? Mickis?


Mickis, min älskade vän, du får tillstånd att skjuta mig efter detta utlåtande för nu kommer jag hoppa hårt på tunn is.


  

SATAN I GATAN VAD LIKA!!!

tomma löften

Helt otroligt! Under mer än 3 veckor har jag totalskitit i bloggen. Haft noll fantasi och ingen som helst lust att skriva, (bloggtorka 37 tror jag att jag är uppe i nu). MEN trots det sveket mot mina trogna läsare så har statistiken inte förändrats ett dugg. Hahah, fan vad roliga ni är.

Risken med att påstå att jag är back on track är den onda cirkeln man så lätt kan hamna i. Ni vet rökarsyndromet.
"Jag ska sluta nu" säger man bestämt... och börjar igen. Efter 7 gånger har alla tappat förtroende för en och innebörden av orden har helt försvunnit. Dra själv parallellen till bloggandet och du förstår poängen.

Så därför avslutar jag detta inlägg med att inte säga ett dugg.

RSS 2.0