Cattens modehistoria

Kollade genom lite bilder från förr. Man har ju haft sina mindre glassiga perioder i livet alltså.
Magtröjan var ett måste. Tänk om det "modet" skulle komma tillbaka.
Då är det dags för kroken och snaran. Eller en hårdbantning.




Nu är det dags för lite solarium. Vill ha benen lika fräscha som på mittenbilden nedre raden.


Min mjuka sida

Jag gillar ju gärna att framställa mig själv som ascool och lite rå sådär.
Men fasaden fräts sönder och samman vid tre tillfällen då jag verkligen inte kan hålla tårarna tillbaka.






När jag hör svenska nationalsången. Speciellt när en hel publik vrålar innan en superviktig fotbollsmatch.









När familjen i fråga ropar MOVE THAT BUS i extreme home makeover och man ser deras chockade, överlyckliga miner samtidigt som de skriker av lycka. Sen ska gärna farmorn falla ner på knä och fälla lite tårar, för bästa gråt-effekt alltså.










När jag kollar på sorgliga filmer på bio. Som idag. Glodde på "I taket lyser stjärnorna" med min vän Elin. Inte ett öga var torrt kan jag säga. T.o.m. alla äckliga fjortisar som stört och irriterat under hela filmen höll äntligen käft och började grina när scenerna blev riktigt gripande. Ååh, vilken underbart vacker film och talangfulla skådespelare. Jag blev helt tom i huvudet efteråt.

Skönt, nu har jag bölat för ett år framöver. Lite samma sak som när man går uppför rulltrapporna och tänker "Hallelujah, nu behövs ingen mer träning denna vecka".


ANNA <3 DIG?

Nu ska jag göra något jag kan få mycket skit för. Fast jag känner lite whatever inför det. För detta är viktigt.

Min butikschef heter Anna (haha, jag riktigt ser hur du ser ut när du läser detta och fruktar vad som komma skall min älskade chef). Hon är 23 år och världens sötaste. Liten & snärt (eller okej, för att största möjliga antal ska nappa så säger vi sjuuukt tight istället). Väldigt lugn är första intrycket av denna tjej, men när man lär henne henne på djupet och får ta del av diverse historier ändrar man snabbt uppfattning. Anna kommer från Sundsvall ursprungligen och kan ibland säga ord på riktigt norrländska (hon säger t.ex. "de är klar" istället för "de är klara"). Anna har utstrålning och karisma. Humor, ödmjukhet, intelligens. Hon är modemedveten och kommer alltid fräscht uppklädd till jobbet (en annan kör på baggy och sneakers 6 av 7 dagar i veckan). Hon är queen aF salsadanceflooret och festar som hon aldrig gjort något annat. Dessutom är hon snygg som få.

Det enda negativa med denna tjej är att hon gång på gång träffar fel killar. Fel fel fel.
Är de inte oschyssta eller arroganta så är de gifta.
Det känns som min uppgift att styra upp hennes kärleksliv.
Jag är ju trots allt känd som matchmaker no1.


Här är hon.

För att ha en chans
Du ska vara rolig. Ingen mes. Tycka och tänka och våga argumentera. Kunna hit the dancefloor utan att göra bort dig. Schyssta kläder. Bra kroppsbyggnad och lång. Fint leende, fina ögon och förbannad social och omtyckt. Och eh.. ja..kille.

Känner du dig träffad? Intresserad? Vill du veta mer eller är du redo för en dejt redan nu?
Hör av dig till mig. Katten kirrar som de säger.


Värt att nämna: Helt på eget initiativ.

Dålig uppdatering

Ojoj. Vad jag har svikit bloggen på sistone. Men jag har en förklaring... Mitt liv stavas now a days z o o  t y c o o n!!

Jag och mamma satt på varsin dator och lirade igår.
Pappa tyckte vi var töntiga som var så "uppspelta över ett barnspel".
Du kan vara ett barnspel farsan.

Petra, syster, mitt största fan; Nejdu. Du får inte spela när du kommer hem. Jag och mamma är som sagt sjukt insatta.

Jobba nu. Lovar att bli bättre på att blogga.

Kan något hända?!

Kan någon langa några bra tips på vad man kan göra när man är hemma och är sjuk?
Den som tänker säga städa eller tvätta kan lika gärna hänga sig.

Har inga filmer. Inga roliga tidningar. Min älskade bok har jag precis läst ut. Alla korsord är lösta. Inga ingredienser så man kan baka. Inte ett dugg hungrig (= där gick min favoritsysselsättning bort) Bara tråkhuvuden på msn. Inget att blogga om. Mamma och pappa jobbar. TVn har jag lust att slunga in i väggen. Livet suger som sjukling. Tänk att vara arbetslös en längre tid. Halloj tristessen!

Jag har myror i brallan. Måste träna. Måååååste.
Är det verkligen så farligt att göra när man är sjuk?


MITT ZOO

Vaknade i morse och kunde andas genom nästan. YES YES yes!! Snart back on track ska ni se. Det första jag ska göra när jag känner mig helt 100 är att träna, träna, träna! Det är vår/sommar snart och jag har verkligen inte tid att vara sjuk nu när operation kroppsbyggnad pågår för fullt.

 



Igår beställde jag hem zoo tycoon från cdon.com.

 


För flera år sen när jag lirade det för första gången blev jag helt lyrisk. Tänk er värsta cs- alternativt wownörden, släng på lite hårförlängning, tuttar och kapa slangen, där har ni mig framför zoo tycoon. Kunde sitta i timmar och bygga på mitt zoo som inte var klart förrän perfektion rådde. Och imorron eller på torsdag får jag mitt egna lilla spel i brevlådan.  Dessutom(!!) har jag beställt +paketet, vilket innebär att man får dinosaurier och späckhuggare/delfiner också. Känner ett lyckorus i magen, typ som dagen innan julafton. hahah. woooho, kooom nu mitt lilla paket.

What's left?
... inget tror jag. Ciao.

 


Sjukling




Jag är sjuk och har ingen ork att skriva.
Helgen var svinigt lugn och skön.
Hade jag festat och varit vild skulle jag väl
ligga på dödsbädden i nuläget.


Diggar denna frisyr som tusan. Visste inte ens att jag sett ut så?! När extensionsen ryker sticker jag direkt till en proffssalong och ber dem klippa tillbaka mitt gamla jag. Platinablondinen har jag dock sagt farväl till 4 life.


Sjukskriven idag och imorron. Måste bli helt frisk så jag  kan komma tillbaka med flaggan i topp. Saknar mitt jobb. Saknar mina vänner och kollegor. Ni är bäst.


Nu ska jag skriva en lista på allt jag behöver när mor och far åker bort i 2½ vecka, så de kan fylla på kyl, frys och skafferi. Dessutom ska jag argumentera för att bara behöva betala 500 spänn istället för 1000 mars månad. Jag som kommer städa, laga min mat, ta in posten o.s.v. Det ska jag väl tjäna en hacka på? Eller?


Nu rinner det ur kranen.
See ya.

Tipp topp

En underbar morgon. En underbar dag framför mig. Och en underbart skön ledig helg.

Det går bra nu.

Hörs senare!




(åh nej. glömde för en sekund alla hjärtans dag... kanske blir en rätt så deppig helg after all)



Alkohol orsakar osmakliga incidenter

Nu saknar jag Patrik. Han är håller på med en intensivkurs i Dalarna.
Du kan räkna med många turer när du återvänder unge man. Du står för bil och bensin, jag för sällskap.



Once up on a time...
Skulle jag och Patrik mötas upp efter diverse fekkeaktiviteter på olika håll, sen skulle jag slagga hos honom. Innan läggdags är det dags för alla förberedelser. Sminkborttagning, toabesök, borsta tänderna (ja pappa, jag gör sköter mig trots att jag sover borta och är full som en kastrull) För det var jag, full alltså.

Vi gjorde allt tillsammans. Men sen sticker han, när jag är beredd att möta toaringen. Trallalalla. Kisselikiss. Patrik kilar till sitt rum så länge, som ligger på nerevåningen. Sista dropparna, klartiliklartklaaarrrt. Spolar, tvättar händerna, låser upp dörren. Vrider ner handtaget och dörren öppnar sig... INTE!! BOOOM lät det när jag försökte öppna. Sen drog jag igen den och BOOOM lät det igen. Gjorde ytterliggare ett försök - dock med samma resultat. Lät som värsta slagfältet där jag stod och desperat försökte få upp toalettdörren. Efter andra försöket att få upp skiten knackade jag försiktigt för att få Patriks uppmärksamhet. Hörde honom gå uppför trappan. Såg handtaget vridas ner utifrån och dörren öppnar sig. Helt sammarbetsvillig. Helt utan problem. Och där stod jag som värsta superfånet småleendes och säger "haha heej?" Han vände om och gick ner.

Mötte hans föräldrar på morgonen, som hade sovit i rummet vägg i vägg med toaletten. De sa inget om incidenten. De frågade inte om vi också hade hört bergsprängningen mitt i natten. Men jag anar ugglor i mossen. De måste ju bara undrat vad Patrik dragit hem för freak of nature.

Utmaning

Blivit utmanad av Lollo att göra en halvkul grej på bloggen, har ju ändå en torka så vad har jag att förlora.
Mina bilder. Sjätte mappen. Sjätte bilden. Skriv något om bilden. Sen ska man utmana nya personer, men jag tror inte blondinbella, kenza och hibbsan är så sugna på att ställa upp, så jag skiter i det.


Jahaja. Mer spännande än såhär blev det icke. Jag som äntligen såg ett tillfälle att langa in en porrig bild som man annars aldrig skulle göra. Kasst. På det här fotot är det iallafall jag och Kernen som utför ett av våra 20 missions vi hade sommaren 2005. Morgontåget till Bålsta och tillbaka till Nynäs. Hahaha. Ett annat uppdrag på vår "got 2 do"-lista var att bada i sunkrunk Svandammen. Huvudet och allt. Mamma blev jättearg, med tanke på hysterin kring fågelsjukan som cirkulerade som mest då.

Bloggtorka...

...vilket innebär att jag vägrar skriva något för saken skull och bloggen kommer därmed endast få ett litet inlägg idag.
Så, det var det.

Hörs när jag är sjukt kul igen.



Och juste. Angående Genévesjön.
Det lustiga var absolut inte att hon inte visste mellan vilka länder den är belägen (nöjd nu Lollo?) utan hennes idioti att påstå att Tyskland och Monaco är grannländer. Måste bara småle varje gång jag tänker på det, det kan ju inte ens vara något man "råkar" slänga ur sig.

Å andra sidan, för att icke framställa mig själv som smart ass brud no1, kan jag erkänna att jag en gång i tiden gick på att bilmotorn sprängdes om man satte på varningsblinkersen när man körde. Och så tänker ni "en gullig 5-åring kan gå på allt" och till svar säger jag ca ett halvår sen.

All the single ladies

Det blir en del youtube-klipp i brist på annat att skriva, and i guess you'll have to stå ut med det.
Kolla dessa tjejer, helt otroligt vilken känsla! Varje litet ljud i låten får en egen rörelse, om det bara så är ett vickande finger, släng med håret eller rump-skak. Sjukt bra dansat, varför känns det som min street bleknar i jämförelse?!
(Psst ... Kolla extra vid 2.42, haha, ser ju jätteroligt ut)



God natt

Helgens bravader

Heeej!! :D Nu är jag back on track efter diverse missions denna helg.
Trodde att jag skulle få en lugn skön helg tillsammans med mamma och pappa men så blev det icke. Inte helt otippat va? Festade i lördags med flickorna, utgång i Nynäs. Var väl helt okej. Mest roligt att träffa människor man annars inte stöter på så ofta. Som vanligt blir jag wild n crazy och gör saker jag inte skulle i ett mer stabilt läge. It's a shame, å andra sidan börjar jag vänja mig... vid mig själv... 

Vaknade igår och blev påmind om alkoholintaget kvällen innan när huvudet vägde bly och klockan stod på 11.30 (sent för mig). Umgicks med Lollo hela dagen, vi kollade på hela förra veckans avsnitt av "vem vet mest". Förstår inte hur folk med ett iq på max 95 ställer upp. En tjej fick frågan "Mellan vilka länder flyter Genévesjön?" och ärkenöten svarar "Ehm.. Monaco och Tyskland" ... Hoppas hon skäms. Annars lär resten av befolkningen göra det åt henne.

Ska ut och pussa lite på snyggingen snart. Han är sexy as hell.
Slutar 19 och efter min 40 min långa tågresa är det träning som gäller, sen MAAAAAAAT.
Tror jag ska köra en "till skillnad från gynning"-kupp och börja med fat-tips här i bloggen.
För är det något jag kan, så är det äta. Fett + socker = sant.


Tvingar fram känslor

Idag har vi satt upp in-store material i butiken, d.s.v. stooora planscher på väggarna. På casual herr avdelningen får vääärldens läckraste snubbe pryda väggen. Jag är nästan kär i honom. Men om vi bortser från det känns ju kärleken väldigt långt borta och mina känslor ligger och guppar på ytan och vill aldrig riktigt bli djupa. Därför måste jag få lite hjälp på vägen, t.ex. lyssna på musik som berör. Och det tänkte jag nu dela med mig av.
Kleerup ft. Robyn - With every heartbeat.



Djupare än såhär blir det inte.
Förstår ni, det gör så ont vid varje hjärtslag. Vilken smärta!!
Undra när man får känna på den? Om inte annat lär jag blir brutalt piskad av den vid 30-årskrisen när jag inte bara börjar bli gammal, utan ser ut som som ett härke också (nej, jag kan inte släppa detta).

Min teori:

Om jag på 3 år gått från Britney Spears till Jenny Kallur kan jag på 10 år lätt gå från Kallur till Amy Winehouse.
Åh. Vilken ljus framtid.

Ett annat flickebarn...

...som jag är väldigt lik är ju Lollo. Det har t.o.m. min mamma sagt och då måste det vara något. Lollo är det bland det finaste jag vet, så IT'S OKEY. Här får ni se.


Vet inte om det är ögonen? Näsan? Tuttarna? Någonting har vi gemensamt i alla fall.
Min tjej och jag.

Look alike

Jag har aldrig gått på stan eller sett en bild och tänkt "men guud hon ser ju precis ut som jaaag" (undantaget att det faktiskt är jag alltså, jag är inte psyko) Men jag får höra ganska ofta att jag är lik vissa kändisar. T.ex. dessa damer:



Jenny Kallur och Anna Lindberg.
Känner mig sådär halvsmickrad faktiskt. Kanintänder och tröttögon, inte så man tjuter till av glädje direkt.
Dock duktiga på deras grejer och det är jag också. Vad nu min grej är. Blogga kanske.. eller skratta? Känns inte så troligt dock att någon drar en parallell mellan mig och Kallur och tänker: "Men fan Jenny har bra löpsteg alltså och Catrin skrattar jämt. Sjukt lika" Tough shit.

Nej för tusan. Jag kommer leva ett bra tag till på att jag i ung ålder var lik Brittan (som förövrigt levererar mkt bra skit nu för tiden) och prinsessan Madeleine. Blir man fulare med åren eller vad är det frågan om?! Snacka om en jobbig 30 års kris i så fall.


Mitt underbara liv

Här om dagen blev jag påmind om hur lyckligt lottad jag faktiskt är.
Jag har _aldrig_ varit med om någon tragedi eller sorg som vänt hela min värld upp och ner.

Mina päron är tillsammans och jag har haft världens bästa uppväxt. Jag har en syster som är helt underbar. En släkt som jag avgudar, tillsammans har vi underbart kul. Ingen nära vän har dött (undantag farfar som jag saknar otroligt). Har aldrig blivit ordentligt sårad av en kompis/pojkvän. Är omringad av otroliga männsikor där ömsesidig kärlek existerar. Har rest som en idiot tillsammans med familjen och upplevt saker som en annan bara kan drömma om. Stadig ekonomi (haha, mamma och pappa har iaf, min deltid på Esprit drar väl inte direkt in storkovan). Aldrig känt saknad av materiella ting. Aldrig fått en stor dröm krossad. Mitt jobb är perfekt för tillfället och många kontakter med härliga männsikor knyts. Skötte skolan och tog studenten med betyg som öppnar många dörrar. Är stolt över mig själv och alla de jag väljer att ha i min umgängeskrets. Har tak över huvudet, en säng att sova i och mat på bordet varje kväll. Drömmar, förväntningar och förhoppningar inför framtiden är många och ljusa. Jag är en lyckligt lottad tjej!

Enda negativa jag kan komma på är mitt eksem jag led av förut (dock helt borta nu) och att jag förlorad en tjejkompis som förut ansågs vara min närmsta vän. Vägen delas i två ibland och det är inte alltid man väljer samma stig.

Fan, vilket liv jag har! Inatt kommer jag somna med ett leende på läpparna!


 


Oh happy daaay

Tack alla som ringde och meddelade hur pissläskig hide and seek var. Mina änglar till vänner...
NOT.

Höll på att skita ner mig flera gånger. Skräckisar är som värst när barn blir helt crazy. Efter clowner. "DET" är fortfarande den äckligaste filmen alla kategorier. Mina barn kommer aldrig få uppleva charmen med cirkus, det är ju ett som är säkert.

Nu är det en halvtimme kvar på lunchen. Hur ska jag fördriva tiden?
Jag har börjat uppskatta mitt jobb mer och mer, bara tråkigt att vara hemma och göra ingenting :)
Positiva energin, känner ni den!?! oowwWo

Hejs.

OK att mysa en tisdag

Nu ska jag och mamma sitta ihopkurade i soffan och glo på hide and seek.
Är den jättesuperduperläskig? Ring mig inom 6 minuter och berätta isf, vill icke ge mig ut på hal is.

Annars får jag önska er alla en riktigt härlig tisdagskväll! :D

PromeniX

Promenad med Kernen nu. Blir mycket sånt now a days.
Imorron ska hon behandlas, vilket betyder att hon behöver sin bästis idag.
Vi ska gå till filmkedjan och lämna tillbaka en film. Jag funderar på att köra the doggy style d.v.s. ställa mig utanför och vänta, med tanke på förseningsskulderna jag lyckats införskaffa. Kommer säkert vara ett stort utdrag på mitt ansikte med texten "SETT DENNA TJEJ? RING POLISEN!"

Nu längtar man bra mycket till våren/sommaren.
Sena varma kvällar, grillpartaj, båtutflykter, sandstränder, sol, bad och bikini (våtdräkt för min del)

Flashback

När jag och Carro var små startade vi ett band. Varför känns det som all galenskap alltid kom tillsammans med henne?

Vi hette CC-forever och trodde på riktigt att vi skulle bli stjärnor. Att vi sjöng pissdåligt, hade noll känsla what so ever och ett uselt uttal (t.ex. ett riktigt svengelskt because; "becööörse") var för oss helt okänt. Vi ringde en jävla massa samtal och skulle tillslut få vara med i söndagsöppet. Fattar än idag inte riktigt vad de såg hos oss. Vi skickade in ett band och de rådiggade det vi gjorde! Svarta tights och vita magtröjor. That's the spirit I guess.

I dagens läge är vi lite mer realistiska. Men vi kan fortfarande skämmas när vi kommer på oss själva med att ha sjungit helt åt skogen fel på vissa låtar. Enjoy!

Simply red - If you dont know me by now
Vi sjöng:
If you don't know be my wife

Rod Stewart - Have i told you lately that I love you
Vi sjöng:
Have I told you on lately that I love you (ON LATELY? Hhahaha. Värsta är att vi kom på det häromdagen).

Sister Act - Oh happy day
Vi sjöng: When Jesus called. When Jesus called. Jesus called. On my cellphone.
("When jesus washed. When Jesus washed. Jesus washed. Washed my sins away")

Okej da. Den sista sångens sjöngs på fyllan av Carro. Men ändå, cellphone? Kom igen.
Promenad nu! Skriver sen. Love my blogg.

Fjortisar på en moppe

Idag påminde Carro mig om en incident som inträffade för ett x antal år sen som jag tänkte återberätta... Just för att det är så kul och ni älskar ju när jag roar ;)

För er som inte vet det är Carro värsta djurvännen. Helt otroligt. Och vi snackar inte bara djur som i söta hundar och kaniner, utan äver myror, råttor, bananflugor. Hon tycker att alla har rätt till ett liv och lackar t.ex. när jag stampar sönder en myra som stör mig under en friskis&svettis träning. Jag hånler och hon blir ännu argare. Iallafall. Jag skiter i det mesta men tar hänsyn till hennes inställning till detta. Ha detta i bakhuvudet tänker ni er följade scenario:

Vi två på en ostadig moppe på väg hem för att släppa av mig. Carro fram, jag bak. Lite halvrädda för farten och osäkra på hela moppegrejen. Sen plötsligt (som om det inte vore nog att vi faktiskt sitter tillsammans på en tvåhjuling) springer en rävunge ut i vägen. Carro ser, jag ser. Jag ser att hon ser och blir HELT till mig, slår henne på ryggen och skriker:
"NEJ CARRO!! FORTSÄTT. KÖR PÅ RÄVEN! KÖR PÅÅÅ DEEEN. RÄVARNA TAR ÖVER HELA VÄRLDEEEN. GASA!!!"

Detta var alltså inget misslyckat försök att få henne döda ett djur för nöjets skull.
Utan en vädjan att icke veja så vi kör ner i diket och dör.

Hahaha. DÖDA RÄVEN!! Helt hispig. Hahaa. Jag är så lustig.



Fjortisar på en moppe kan aldrig sluta lyckligt.


Kvalitetstid indeed

Vilken härlig dag! Jobbade 11-17 och 100% ob på det. Klirr i kassan. Sen ringde min kära vän Carro och föreslog att vi skulle göra något trevligt idag, typ åka in till stan och äta gott och jag nappade direkt. Som alltid när det handlar om käk. Dessutom vann jag en tävling på Esprit för några veckor sen (sälja flest jackor under en tre veckors period) där vinsten var 500 spänn att spendera på valfri restaurang. Superschysst. Vad jag åt o.s.v. är sjukt ointressant så vi skiter helt enkelt i det.

Vi två i pärlan på väg hem. Old times rock. I såna stunder man verkligen hinner uppskatta varandra och prata om allt mellan himmel och jord (en klyscha som aldrig stämmer, vi snackade mest utbildning och framtidsplaner...)


Jag och Kernen på väg till Katrineholm för en veckas streetstar summercamp.
Och om ni funderar över kopplingen mellan bild och text kan jag berätta att kameran står på pärlans motorhuv.

RSS 2.0